Nije trebalo dugo

Apple ponovno meta izrugivanja: Korisnike zabavljaju novi naziv i 'novosti'

Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Novi modeli Iphonea
Foto: Reuters/PIXSELL
Apple Watch
Foto: Reuters/PIXSELL
Novi modeli Iphonea
Foto: Reuters/PIXSELL
Novi modeli Iphonea
13.09.2018.
u 10:00
Na meti se našao i novi pametni sat Apple Watch
Pogledaj originalni članak

Puno brži i bolji od prethodnika, tako bi se moglo sumirati jučerašnje predstavljanje novih Appleovih uređaja. Tako ih barem vide njihovi tvorci, kao i dio svijeta.

Drugi dio publike nije previše impresioniran viđenim te zbijaju šale zbog ''novosti'' koje uvodi Apple, a koje zapravo postoje već godinama.

Tako će novi Appleovi mobiteli imati Dual SIM podršku, što postoji već dugi niz godina i uobičajena je stvar kod drugih proizvođača. Na popularnoj stranici 9GAG izašao meme s natpisom: ''Dok mi živimo u 2018., Apple živi u 2012.''

Na meti se našao i novi pametni sat Apple Watch koji je uveo opciju za slanje notifikacije u slučaju da osoba padne i bude dulje neaktivna. Problem je što takva usluga postoji već dugi niz godina i uređaj se nudi u TV prodajama.

Huawei je objavio niz videa kojima ismijava "novotarije" te podsjeća da oni te stvari upotrebljavaju već nekoliko godina.

Meta izrugivanja je i naziv novog modela XS. Prema Appleovoj ideji, X bi se trebao čitati kao deset, odnosno ''ten'' na engleskom. Dodamo li nakon toga slovo s, dobijemo ''ten s'' što prilikom izgovaranja zvuči kao tenis.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:47 13.09.2018.

Kupnja iPhone je porez na budale.

BM
branko.mikulcic
15:07 13.09.2018.

Požderali se budu jer mu ne mogu ni blizu Ni po cemu. Ali zbilja ni po cemu. Zamisli, oni su to imali i prije. Jedino to nikog ne interesira niti to nitko ne koristi!

BA
batman
13:34 17.09.2018.

Tužno koji luzeri kupuju to smeće pored Samsunga.Kao i Mercedes prevara br.1 u autoindustriji.😂😂😂😂😂😂😂