Netko se zaigrao

Na Google Mapsu se pojavila bizarna slika, iz Googlea poručuju: Radimo na uklanjanju!

Foto: Google Maps
Android
Foto: Google Maps
Android
24.04.2015.
u 16:35
Googleov glasnogovornik rekao je da je slika dodana uz pomoć Googleova softvera za uređivanje karata MapMaker
Pogledaj originalni članak

Na Google Mapsu, južno od pakistanskog grada Rawlpindija, pojavila se slika robota, koji izgleda poput loga Googleova operativnog sustava Android, kako urinira po logu konkurentskog Applea.

Zanimljivo je da vulgarna slika u vrijeme pisanja ovog teksta još uvijek nije uklonjena. Iz Googlea su poručili da rade na uklanjanju.

Nekoliko kilometara istočno nalazi se još jedna bizarnost, poruka "urezana" u šumu: "Googleova revizorska politika je sr...".

Business Insider piše da je Googleov glasnogovornik rekao kako je slika dodana uz pomoć Googleova softvera za uređivanje karata MapMaker.

>> Zaigrajte Pac-Man na ulicama gradova u Google Mapsu

>> Google Maps zamaglio sliku doma Andreasa Lubitza

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

II
iifever2
17:45 24.04.2015.

hahahahahaha