Kolumna

Bandić i Holding smatraju nas smećem!

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Bandić i Holding smatraju nas smećem!
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Gojko Drljača
28.01.2011.
u 09:20
Označena parkirališna mjesta zjapila su prazna jer zaposlenici te treće zone nemaju osnovu po kojoj bi uopće kupili godišnju kartu
Pogledaj originalni članak

Građani koji su protekli tjedan u zagrebačkoj Odranskoj doživjeli da im "pauci" odvezu automobil vjerojatno su se osjećali kao žrtve retardiranog maloumnika. Nigdje logike. Čisto, bezumno iživljavanje. Označena parkirališna mjesta zjapila su prazna jer zaposlenici te treće zone nemaju osnovu po kojoj bi uopće kupili godišnju kartu. Ljudi rade na parking sat, ionako se osjećaju kao da ih netko svakodnevno zlostavlja, a onda im Zagrebparking u organiziranoj silničkoj akciji odvozi automobil te želi naplatiti paprenu kaznu jer su parkirali gdje inače godinama parkiraju. I svima je sve jasno: imamo nekompetentnog, a možda i zlonamjernog gradonačelnika koji nije u stanju donijeti suvisli pravilnik koji bi omogućio zaposlenicima da se po pitanju parkiranja ne osjećaju kao građani trećeg reda. Imamo novopečene menadžerčiće Zagrebparkinga koji ne shvaćaju da im je prioritetna funkcija biti javni servis Zagrepčanima, a ne maliciozna i pohlepna kaznena ekspedicija. Sada, kad se otkrilo da u Zagrebparkingu sami sebe tretiraju kao plemstvo koje ne treba plaćati parkiranje, postalo je jasno kakvim smećem smatraju nas ostale građane. Dokad tako?

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

OB
-obrisani-
10:01 28.01.2011.

Taj Bandić je zlo

Avatar nekakav
nekakav
11:37 29.01.2011.

zbilja ova piskarala po novinama treba na ulicu stjerati! bandić nema nikakvog utjecaja u holdingu, a opet ga se povezuje s njime. parking treba urediti, kao što ga imaju i drugi gradovi. vi ne biste ništa platili, a htjeli bi da vam je parking čist, snijeg odmetan, da uvijek imate mjesta pred svojim stančićem... i da, kad dojdete doma, da je mjesto pred vašim stanom slobodno... i još se besplatno parkirati na poslu... malo ste otišli daleko. radite u kojekakvim firmama za čije usluge nije bilo potrebe pred 20-ak godina, ali ste uspjeli ljude uvjeriti da im je baš to vaše zanimanje najpotrebnije u životu. a parkiranje bi hteli ko nekad, na dolcu ostaviti dianu, spačeka.. e pa nejde više tako, nekad je svaki 14-sti stan imao auto, danas nema stana bez dva auta. platite, dječaci. ili se vozite tramvajem. biciklom. taxijem nećete, jer vas vaši sugrađani pljačkaju desetljećima.

DO
doktorica
11:14 28.01.2011.

tako je to kad gradsku politiku vode nestručnjaci....