Prijavite se na natjecanje za Najboljeg ekovozača i osvojite nagrade!

Prijavite se na natjecanje za Najboljeg ekovozača i osvojite nagrade!

03. 04. 2018. u 16:17 0
Svi natjecatelji će se natjecati u istim automobilima u prisustvu certificiranih stručnjaka za eko vožnju.

Projekt 'Vozi eko', koji je Večernji list pokrenuo 2016. godine, nastavlja se i dalje, a u 2018. godini naglasak smo stavili na važnost sigurnosti u prometu.

NAJEKO VOZAČ Prijavite se na natjecanje za Najboljeg ekovozača i osvojite nagrade!

Cilj projekta je podržati i promovirati eko i sigurno vožnju među našim čitateljima i širom publikom, a naglasak je stavljen na važnost sigurnosti pješaka na cesti tijekom školske godine, sudionike u prometu tijekom turističkih sezona i važnost sigurne vožnje motociklista te ponašanje ostalih sudionika u prometu u interakciji s motociklistima i biciklistima.

Svi koji žele sudjelovati u natjecanju sigurne i eko vožnje mogu se prijaviti putem online forme niže u članku. Čitatelji se mogu prijaviti motivirajućom porukom, slikom ili videom još samo danas (12.04). Polufinale se održava 14.04. s početkom u 10 sati ispred zgrade Večernjeg lista. Svi koji se prijave dobivaju besplatnu karting vožnju 20.4. na samom finalu u Karting centru Zagreb na Zagrebačkom Velesajmu. 1.,2., i 3. mjesto osvaja vrijedne nagrade. 

U finalnom natjecanju (20.04. u 17 sati) sudjelovat će 3 natjecatelja, a finale, nakon vožnje kroz grad, završava ispred Karting Arene Zagreb na Zagrebačkom velesajmu. 

Svi natjecatelji će se natjecati u istim automobilima u prisustvu certificiranih stručnjaka za eko vožnju. Stručni tim će mjeri vrijeme trajanja vožnje i potrošnju goriva, a oni koji će odabranu trasu prijeći najbrže uz najmanju potrošnju goriva, uz poštivanje pravila, dobit će bogate nagrade.

Ovim projektom nastojimo povećati sigurnost u vožnji, smanjiti negativne utjecaje na okoliš, povećati društvenu odgovornost u prometu te smanjiti potrošnju goriva.

Fill out my online form.

Najeko vozač 'Htio sam projuriti stazom s Nikom Pulićem, stvarno nisam očekivao pobjedu'

NAGLASAK NA SIGURNOST Počinje novi projekt 'Vozi eko' Večernjeg lista

OSIGURANJE
Sigurnost na hrvatskim cestama
pogledajte na vecernji.hr

Još nije ostavljen niti jedan komentar! Pokrenite raspravu!

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".