Prijavite se na natjecanje za Najboljeg ekovozača i osvojite nagrade!

Prijavite se na natjecanje za Najboljeg ekovozača i osvojite nagrade!

03. 04. 2018. u 16:17 0
Svi natjecatelji će se natjecati u istim automobilima u prisustvu certificiranih stručnjaka za eko vožnju.

Projekt 'Vozi eko', koji je Večernji list pokrenuo 2016. godine, nastavlja se i dalje, a u 2018. godini naglasak smo stavili na važnost sigurnosti u prometu.

NAJEKO VOZAČ Prijavite se na natjecanje za Najboljeg ekovozača i osvojite nagrade!

Cilj projekta je podržati i promovirati eko i sigurno vožnju među našim čitateljima i širom publikom, a naglasak je stavljen na važnost sigurnosti pješaka na cesti tijekom školske godine, sudionike u prometu tijekom turističkih sezona i važnost sigurne vožnje motociklista te ponašanje ostalih sudionika u prometu u interakciji s motociklistima i biciklistima.

Svi koji žele sudjelovati u natjecanju sigurne i eko vožnje mogu se prijaviti putem online forme niže u članku. Čitatelji se mogu prijaviti motivirajućom porukom, slikom ili videom još samo danas (12.04). Polufinale se održava 14.04. s početkom u 10 sati ispred zgrade Večernjeg lista. Svi koji se prijave dobivaju besplatnu karting vožnju 20.4. na samom finalu u Karting centru Zagreb na Zagrebačkom Velesajmu. 1.,2., i 3. mjesto osvaja vrijedne nagrade. 

U finalnom natjecanju (20.04. u 17 sati) sudjelovat će 3 natjecatelja, a finale, nakon vožnje kroz grad, završava ispred Karting Arene Zagreb na Zagrebačkom velesajmu. 

Svi natjecatelji će se natjecati u istim automobilima u prisustvu certificiranih stručnjaka za eko vožnju. Stručni tim će mjeri vrijeme trajanja vožnje i potrošnju goriva, a oni koji će odabranu trasu prijeći najbrže uz najmanju potrošnju goriva, uz poštivanje pravila, dobit će bogate nagrade.

Ovim projektom nastojimo povećati sigurnost u vožnji, smanjiti negativne utjecaje na okoliš, povećati društvenu odgovornost u prometu te smanjiti potrošnju goriva.

Fill out my online form.

Najeko vozač 'Htio sam projuriti stazom s Nikom Pulićem, stvarno nisam očekivao pobjedu'

NAGLASAK NA SIGURNOST Počinje novi projekt 'Vozi eko' Večernjeg lista

Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!
pogledajte na vecernji.hr

Još nije ostavljen niti jedan komentar! Pokrenite raspravu!

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".