Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNA PONUDA

Sezonski posao ili zaposlenje na neodređeno pronađite na posao.hr

Osijek: Građani plaćaju račune u Gradskoj blagajni koja se nalazi u Podhodniku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
29.05.2023.
u 12:48

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje! Portal posao.hr najbrži je put do posla! Donosimo vam njihovih top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno!

SoundOn Management d.o.o. traži Dostavljača hrane (m/ž). Poslodavac nudi konkurentnu zaradu, fleksibilno radno vrijeme i isplatu plaće dvaput mjesečno. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Prijave traju do 15.06.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

POVEZANI ČLANAK:

Studenac d.o.o. zapošljava Referenta prodajnih procesa (m/ž). Natječaj je otvoren do 15.06.2023, a mjesto rada je Omiš. Potrebna je komunikativna osoba koja ima minimalno 1 godinu radnog iskustva na sličnim poslovima. Poslodavac, uz redovna primanja, nudi i dodatne pogodnosti poput božićnice, uskrsnice, poklona za djecu i sl. Prijavite se brzom prijavom na ovom linku.

Pan-Pek d.o.o. zapošljava Voditelja smjene (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Prijave traju do 09.06.2023. Poslodavac nudi plaćene troškove javnog prijevoza, bonus za realiziranu preporuku kandidata, naknadu za topli obrok i Multisport program. Prijaviti se možete putem linka.

Metro Cash & Carry d.d. zapošljava na pozicijama Voditelj odjela održavanja (m/ž) i Administrator na odjelu dostave (m/ž). Poslodavac nudi strukturirano uvođenje u posao, atraktivna primanja i bonuse, mogućnost profesionalnog razvoja i popuste za zaposlenike. Rok za prijavu je 04.06.2023., a mjesto rada je Rijeka. Prijavite se putem linka.

KTC d.d. zapošljava na pozicijama Radnik u poljoljekarni (m/ž), Skladišni radnik u poljoljekarni (m/ž), Kalkulant (m/ž) i još nekoliko drugih pozicija. Mjesto rada je različito za određene pozicije, a uključuje Mursko Središće i Čakovec. Rok prijave je 30.06.2023. Od kandidata se traži srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije te poznavanje rada na računalu. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Trgovina Pegasus d.o.o. zapošljava Prodavača u Internet trgovini (m/ž). Natječaj je otvoren do 08.06.2023., a mjesto rada je Sveta Nedelja ili od kuće. Posao uključuje savjetovanja strankama i prodaju proizvoda Internet trgovine (preko telefona, online chata ili e-maila). Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

POVEZANI ČLANCI:

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava na pozicijama Sezonski radnik u restoranu (m/ž), Radnik u restoranu (m/ž) i Radnik u McCafe-u (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica, a prijave se zaprimaju do 08.06.2023. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, naknadu za topli obrok, plaćene troškove prijevoza u potpunosti i iznadprosječnu plaću u sektoru ugostiteljstva. Prijavite se putem linka.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / Blagajnika (m/ž) u kladionici. Ovaj posao uključuje primanje uplata igrača i izdavanje listića te isplatu dobitaka igračima na temelju listića i održavanje poslovnice. Mjesto rada je Krapina, a prijaviti se možete do 16.06.2023. putem linka.

Bauhaus-Zagreb k.d. traži Djelatnika tehničkog održavanja / Domara (m/ž) i Prodavača (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, popust za zaposlenike, naknadu za topli obrok i djelomičnu naknadu za troškove prijevoza. Mjesto rada je Varaždin, a prijaviti se možete do 18.06.2023. putem linka.

Super Igra d.o.o. / Residence grupa traži Recepcionara (m/ž). Potreban je kandidat koji ima minimalno 1 godinu radnog iskustva na sličnim poslovima i koji poznaje engleski jezik u govoru i pismu. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 15.06.2023. putem linka.

Portal posao.hr. svakodnevno sadrži nekoliko tisuća oglasa. Posjetite njihove službene web-stranice kako biste pronašli idealan posao. Sretno!

VIDEO Isprobali smo novu ZET-ovu aplikaciju: Evo što sve nudi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije