Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Članica žirija Supertalenta

Martina Tomčić oduševila je sve u haljini s prorezom na nogama, a pokazala je i trendi detalj

Foto: instagram
1/8
03.10.2022.
u 09:32

Njezini pratitelji na Instagrama su joj poručili kako izgleda prekrasno, nazvali su je kraljicom i poručili su joj da bude savršena kao i dosad.

Članica žirija "Supertalenta" Martina Tomčić Moskaljov objavila je fotografiju na kojoj je pokazala crnu haljinu sa šarenim prugama i prorezom kroz koji je izbacila nogu i otkrila trendi ružičaste sandale koje je nosila te je u opisu fotografije, koju je snimio stilist Marko Grubnić, napisala:

- Kad bi mi dopustili, ja bih u @supertalenthr bila i kamerman i šminker i producent i novinar i floor manager i sveeeee!!!! Ali, doista nema potrebe da se guram gdje mi nije mjesto i među ljude koji toliko savršeno rade svoj posao. Njezini pratitelji na Instagrama su joj poručili kako izgleda prekrasno, nazvali su je kraljicom i poručili su joj da bude savršena kao i dosad. Uoči prikazivanja nove sezone u kojoj joj društvo u žiriju rade Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman, Martina je napisala svoj osvrt na ovaj show i kroz nekoliko objava opisala iskustvo sudjelovanja u istom. 

 

 

- Ne brojim više sezone, već količinu osmjeha, zabave i emocija! @supertalenthr - jedan jedini neponovljivi show koji gledaju i zakleti protivnici istog. Kad pomislim da sam sve vidjela i sve znam i mogu pretpostaviti u kojem smjeru će ići sezona, onda se desi onaj čudesan potpuno neočekivani moment kada uspijem iznenaditi i samu sebe! Ma koji je ovo cirkus!” je najčešće izgovarana rečenica kada spominjemo @supertalenthr @novatv_ neki tomu daju začudan, upitan kontekst; neki to misle isključivo negativno i s omalovažavanjem, a ja ću reći da smo NAJVESELIJI I NAJLUĐI CIRKUS IKADA!!! kako mi u žiriju, tako i naši kandidati - zabavni, poučni, vješti, talentirani, prestrašeni, neustrašivi, zbunjeni, nasmijani, dirnuti, u suzama…. ma pravi roller coaster emocija!!!! - opisala je Martina.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Komentara 4

Avatar Nomi
Nomi
10:01 03.10.2022.

Evo nije mi dobro od "oduševljenja". Uz to, ovo je fotošop na kvadrat.

KO
koraknaprijed
09:41 03.10.2022.

Ako producenti Supertalenta žele biti gledani,HITNO treba smijeniti Maju i Martinu.Ne opisivao irnatantne babetine.

SA
satroman
10:59 03.10.2022.

kaj je ovo, sfrkana zavjesa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije