Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Edukacija

Želiš iznadprosječna primanja? Postani programer uz Brainlab Academy!

26.09.2022.
u 10:59

Brainlab Academy je program edukacije za buduće programere u trajanju od pet mjeseci, s početkom već ovog listopada!

Ako ste kreativni mislilac koji voli rješavati probleme, karijera programera mogla bi vam dobro pristajati. Obzirom na to da danas više ne postoji industrija u koju nije utkana tehnologija, budućnost je za programere i više nego svijetla. Ukoliko nemate vremena za standardno školovanje, upis specijaliziranog studija sigurno vam može pomoći u ostvarenju cilja da postanete programer. Brainlab Academy je program edukacije za buduće programere u trajanju od pet mjeseci, s početkom već ovog listopada!

Nije potrebno prethodno znanje programiranja

Kod izbora polaznika neće biti važno što su završili i koliko imaju godina, ali je bitno da prođu online test koji otkriva imaju li sve predispozicije potrebne da bi postali programeri. Test je sličan tipičnom IQ testu te se testira vaše logičko i analitičko razmišljanje.

Brainlab Academy predavači su iskusni stručnjaci u razvoju softvera s mnogo uspješnih projekata iza sebe. Program frontend programera daje polaznicima osnovna znanja tehnologija poput: HTML, CSS i JavaScript. U trajanju od 5 mjeseci, polaznici će proći više faza u svom učenju: od osnova razvojnog koncepta i upoznavanja sa alatima, do osnova korištenja React biblioteke.

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku, online, uz pomoć Zoom video aplikacije. Nakon završetka programa, a ovisno o postignutim rezultatima, Brainlab Academy će spojiti svoje najbolje polaznike s lokalnim IT tvrtkama i osigurati im razgovor za posao.

Najbolji programeri iz prošle generacije već su dobili svoje preporuke te iščekuju pozive na razgovor za posao.

Zašto postati programer?

Potražnja za programerima značajno je porasla tijekom posljednjeg desetljeća. To je također dovelo do povećanja neto plaće u industriji, a prema zadnjem istraživanju tabu.hr platforme ona u Hrvatskoj iznosi više od 12.000 kuna neto, čineći posao programera vrlo poželjnim. Programiranje vam također daje i više slobode nego standardni poslovi. Većina otvorenih radnih pozicija za programere je remote što vam omogućuje da radite gdje god želite, pogotovo kada steknete određeno iskustvo i reputaciju.

Na kraju dolazimo i do najbitnije točke - sigurnosti radnog mjesta. Analitičari predviđaju da će većina postojećih poslova uskoro biti izgubljena zbog automatizacije. Programeri se ne suočavaju sa tim problemom, naprotiv, programiranje je našlo primjenu u gotovo svim industrijama i područjima života, čime se povećava njegova vrijednost.

Budući da je vještina vrlo tražena, vlasnici tvrtki spremni su zaposliti iskusne programere bez obzira na to imaju li sveučilišnu diplomu. Najbitnije je iskustvo, znanje i vještina. Stoga, požurite u Brainlab Academy i postanite dio najtraženije i najplaćenije industrije današnjice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije