Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme za odmor

Švicarci priredili Novaku Đokoviću pravo iznenađenje: Baš je 'cool'

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
19.07.2019.
u 13:27

Prvi tenisač svijeta slobodnim se danima koristi za odmor s obitelji, a po posljednjoj objavi na društvenim mrežama nalazi se u Federerovoj domovini – Švicarskoj

Novak Đoković prošle nedjelje još jednom pobijedio je Rogera Federera i osvojio peti naslov na Wimbledonu, a sada je došlo vrijeme za opuštanje.

Prvi tenisač svijeta slobodne dane koristi za odmor s obitelji, a po posljednjoj objavi na društvenim mrežama nalazi se u Federerovoj domovini – Švicarskoj.

Đoković je obitelj odveo u Ženevu, a oni su mu priredili sladak doček. Neočekivani dar iznenadio je i Novaka koji je fotografiju slatke poslastice podijelio s fanovima na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/Novak Đoković

Ključne riječi

Komentara 4

SU
Superhero
17:08 19.07.2019.

prosjecni Hrvat kao i prosjecni Bosnjak (tj SDA TALIBAN) nisu u stanju zaboraviti neke stvari - zaboravili smo da su nas isto tako Nijemci napali samo posto je Njemacka bogata zemlja njima smo lako oprostili - hocu da kazem da je NOle super momak, bio on Srbin, Kinez ili vanzemaljac - covjek kao prvo nikad nesto ruzno nije rekao protiv Hrvatske i uvijek je branio Hrvatsku - samo budala moze kritizirati Djokovica sto se tice nacionalnosti - a to da se nekima ne svidja kao igrac to stoji.

SM
siki_miki
14:04 19.07.2019.

haha, troll master level 1000 :)

DO
dokrastavca
16:29 19.07.2019.

Ja bih to lagano u smece da nitko ne vidi. Tko zna sta mu zele podvaliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije