Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJA

Jokić u najboljoj NBA petorci, predvode Antetokounmpo i Harden

Nikola Jokić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.05.2019.
u 00:15

Rekorderi su Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant, Tim Duncan i LeBron James koji su po 15. puta ušli u najbolju petorku sezone.

Prva zvijezda Milwaukee Bucksa Giannis Antetokounmpo i najbolji igrač Houston Rocketsa James Harden predvode najbolju petorku NBA lige.

Najbolju prvu, drugu i treću petorku NBA biraju predstavnici medija i oni su Hardenu i Antetokounmpu dodijelili po 500 bodova.

Osim njih dvojice među pet najboljih su Stephen Curry (Golden State), Paul George (Oklahoma City) i Nikola Jokić (Denver).

Za Hardena i Curryja to je šesti izbor u najbolju petorku, George je biran peti put, Antetokounmpo treći, a Jokić prvi put.

Rekorderi su Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant, Tim Duncan i LeBron James koji su po 15. puta ušli u najbolju petorku sezone.

PRVA PETORKA: James Harden (Houston, 500 bodova), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee, 500), Stephen Curry (Golden State, 482), Paul George (Oklahoma City, 433), Nikola Jokić (Denver, 411)

DRUGA PETORKA: Joel Embiid (Philadelphia, 375), Kevin Durant (Golden State, 358), Damian Lillard (Portland, 306), Kawhi Leonard (Toronto, 242), Kyrie Irving (Boston, 195)

TREĆA PETORKA: Russell Westbrook (Oklahoma City, 178), Blake Griffin (Detroit, 115), LeBron James (LA Lakers, 111), Rudy Gobert (Utah, 89), Kemba Walker (Charlotte, 51).

U galeriji iznad teksta pogledajte nastup hrvatske klape na NBA utakmici

Komentara 3

SP
shar.pei.73
11:10 24.05.2019.

Nova vest...igra za Srbiju na Svetskom prvenstvu.Mnogo jaki....

Avatar gandalfsivi
gandalfsivi
10:22 25.05.2019.

tek sta ce da bude decko iz Sombora , pre njega je taj grad davno dao jos jednu veliku klasu od igraca a to je bio Radivij Žuca Korac a bili su tu jos dva NBA igraca iz Sombora a to su Rebraca i Tarlac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije