Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Indian Wells

Andreescu prva polufinalistica

Bianca Andreescu
Foto: Reuters/Pixsell
13.03.2019.
u 23:52

Andreescu će u polufinalu igrati protiv pobjednice susreta između Ukrajinke Eline Svitoline i Čehinje Markete Vondroušove.

Mlada kanadska tenisačica, 18-godišnja Bianca Andreescu prva je polufinalistica velikog WTA turnira u Indian Wellsu. Ona je za nastup u glavnom turniru dobila pozivnicu organizatora, a u četvrtfinalu je deklasirala bivšu prvu igračicu svijeta Španjolku Garbine Muguruzu sa 6:0, 6:1.

Andreescu će u polufinalu igrati protiv pobjednice susreta između Ukrajinke Eline Svitoline i Čehinje Markete Vondroušove.

Na ATP turniru tenisača Srbinu Miomiru Kecmanoviću i Španjolcu Rafaelu Nadalu u četvrtfinalu se pridružio Kanađanin Miloš Raonić koji je sa 6:4, 6:3 svladao Nijemca Jan-Lennarda Struffa.

Komentara 1

LI
liliZG
15:12 14.03.2019.

NITI riječi o Karlović-Thiem , niti Mektiću ili Paviću koji igraju u parovima.. niti slovca o rezultatu isl... zar to ne bi trebala biti nova vijest jutros iz indian walsa????? imate pravo VL, odoh ja na njihovu službenu stranicu ,, zašto to uopće očekivati u ovim novinama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije