Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener i učenik u klinču

Hrgović: S Pijetrajem nisam više mogao funkcionirati na ljudskoj razini

Leonard Pijetraj i Filip Hrgović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
20.11.2017.
u 00:05

Leonard Pijetraj: Filip ima obveza prema meni koje će izvršiti ili ćemo morati to rješavati na sudu.

Hrvatski boksač Filip Hrgović osvrnuo se na razloge raskida suradnje s trenerom Leonardom Pijetrajem. Učinio je to u emisiji Sport nedjeljom, urednika i voditelja Ante Breke, na Z1 televiziji. Hrgović je imao potrebu replicirati na Pijetrajevu izjavu izrečenu u istoj emisiji mjesec dana ranije:

- On ima obaveze prema meni koje će izvršiti ili ćemo morati to rješavati na sudu. Kada dođe velika lova i velika slava, onda dođu i drugačija razmišljanja nego što ih imaju sportaši dok su klinci, dok sam im ja i otac i majka, i brat i trener. Tada se pojavi i milijun savjetnika sa strane i onda iz vas izbije genetika, ono što imate u svom odgoju, ono što vam nisam mogao ja dati ni na što vas nisam mogao pripremiti. Svima sam najbolji dok me trebaju - kazao je nedavno Pijetraj.

Leonard Pijetraj i Filip Hrgović
1/9

A Filip je na to kazao ovo:

- Nisam puno volio pričati o toj temi. Rastali smo se poslije Olimpijskih igara i ja sam to zataškavao. To što sam čuo o slavi i novcu, to se ne tiče mene. Sve svoje obveze sam uvijek prema njemu podmirivao i podmirit ću što treba, no s trenerom više nisam mogao funkcionirati s ljudske strane i to se događalo unazad nekoliko godina i ja sam trenirao s utegom. Izgubio sam povjerenje s te strane, jer ne može vojnik ići u bitku ako ne vjeruje generalu pa je i moj rezultat u Riju bio ishod tog lošeg odnosa - kazao je Hrgović i dodao:

- Osim toga, veliki ću novac zaraditi tek ako budem svjetski prvak. Ne želim da se stvara slika kako ga ja ne želim plaćati. Jer plaćao sam ga od svake svoje stipendije i honorara koje sam dobio zadnjih deset godina. Novi tim plaćam jednako kao što sam plaćao i njega. Nažalost, nismo se razišli na lijep način. Ne želim se opravdavati. Moj obraz je čist i mirno spavam, a to mi je najvažnije.

Komentara 3

GU
General_U
09:27 20.11.2017.

filipe puno zdravlja i sriće ti želim,ovg lika i da preplatiš neće mu biti dovoljno mali kompleksaš povrijeđene taštine...on sam je tribao naći načina da te plasira u neki jači kamp i kod boljeg menadžera...karijera s leonardom bi ti bila zapečaćena i jedan veliki talent u profi boksu prošao bi nezapaženo..ovako imaš šansu biti bar među deset teškaša na svitu a kad si u tom krugu sve je moguće sritno fićo...

VI
viluk007
12:04 20.11.2017.

javorko pa zašto ne nabrojiš te rupe u filipovom boksu te ako ih ima zar nebi one bile trenerov posao Uostalom gdje je pjetraj učio boks koliko ima mečeva i o kakvom imenu govoriš. imati u klubu talentiranog klinca nije zasluga trenera, no od talenta napraviti nešto ili ništa je zasluga trenera

Avatar javorko
javorko
11:01 20.11.2017.

znam Lea vrlo posten i fin covjek o njemu samo najbolje ,covjek koji je iz nicega stvorio ime i to cijenim..Za Filifa mogu reci na temelju onoga sta sam vidio da i nije nesto u njegovom boksu postoje "rupe" te mislim da je ogranicen i da nece to tako dugo trajati..ja kao laik prijmjecujem u njegovom boksu nedostatke a kad ih primjete drugi nece bit dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije