Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
broćanac

Policija objavila detalje nesreće kod Rakovice, utvrđuje se identitet vozača

Screenshot/Google Maps
08.05.2024.
u 09:02

Slijedi obdukcija radi utvrđivanja točnog identiteta osobe. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće o prometnoj nesreći - stoji u priopćenju policije.

U mjestu Broćanac jučer je oko 22 sata došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao za sada nepoznati vozač. Provodi se obdukcija radi utvrđivanja točnog identiteta osobe.

- Upravljao je teretnim automobilom s pridodanim priključnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka i kretao se kolnikom državne ceste DC 1 u smjeru Rakovice. Iz neutvrđenih razloga, izgubio je nadzor nad upravljačem uslijed čega dolazi do nekontroliranog kretanja vozila, pritom prelazi na suprotnu kolničku traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, udara u metalnu zaštitnu ogradu nakon čega dolazi do prevrtanja skupa vozila preko kolničkih traka.

Slijedi obdukcija radi utvrđivanja točnog identiteta osobe. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće o prometnoj nesreći - stoji u priopćenju policije.

VEZANI ČLANCI

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije