Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERA Za 5

Marina jedino od Dubravke nije dobila desetku: Nešto mi je nedostajalo u predjelu, a desert je bio rijedak

Foto: RTL
1/5
09.05.2024.
u 19:16

Za svoju večeru Marina je dobila 39 bodova te je tako prešla u ovotjedno vodstvo

Kuharica Marina Parić ugostila je protukandidatkinje četvrtog dana ovotjedne  'Večere za 5' . Za svoju večeru dobila je 39 bodova te je tako prešla u ovotjedno vodstvo. Sve dame su Marini dale desetke, jedino je Dubravka domaćici udijelila devet bodova. "Nešto mi je nedostajalo u predjelu, a desert je bio previše rijedak", zaključila je Dubravka.  Pripravu večere Marina je započela predjelom 'Šarenilo boja'. "Mislim da će tu biti više vrsta povrća izmiješanog pa će se dobiti šarenilo", otkrila je Dubravka. "Ljubičasti luk, ne znam što bi se s time moglo raditi", dodala je Katarina. Za predjelo je Marina odlučila spraviti salatu i domaći kruh iz starinske pećnice. Uslijedio je desert 'Crveno-bijeli svijet'.

"To bi moglo biti nešto sa šumskim voćem, vjerojatno neki šlag, čim je bijelo", komentirala je Timoteja. "Uglavnom, šumsko voće volim, moglo bi biti fino", dodala je Maja. Uskoro je Marina otkrila da će napraviti panna cottu. Za kraj, Marina se okrenula glavno jelu - 'Žuto-smeđim smotancima'. "Piletina i riža", komentirala je Katarina. "Možda će i rižu u pileća prsa umotati", dodala je Maja. Pileća prsa je Marina punila te ispekla, a usto je spravila umak od gljiva te rižu za prilog. Kada je spravila jela, Marina se okrenula pripremi za dolazak gostiju.

VEZANI ČLANCI

Ponudila im je zanimljiv izbor aperitiva - viljamovku, borovnicu, splitsku travaricu, domaći orahovac i rakiju te višnjevac. "Domaćica mi se čini da se nije puno umorila, vesela je bila. Naređivala je, kao prava domaćica", komentirala je Maja Marinu. "Bila je otvorenija, dosta je pričala. Orahovac je bio malo jači, ja volim kad je malo slađi", dodala je Dubravka.'Šarenilo boja' stiglo je na stol nakon aperitiva. "Kruh mi izgleda primamljivo, jedva čekam probati", komentirala je Maja. "Izgled predjela je bio zanimljiv", dodala je Timoteja. "Kruh s maslinovom uljem je bio fantastičan", ocijenila je spremačica.

"Kruh je bio finog okusa. U salati je falilo nešto, nije mi povrće samo odgovaralo", zaključila je Dubravka. Stiglo je ubrzo i glavno jelo - rolana piletina i riža na maslacu uz umak od gljiva i salatu. "Baš je izgledalo restoranski, rižica, boje", pohvalila je izgled glavnog jela Katarina. "Smotuljci su bili fini, sočni, lijepo začinjeni", dodala je Dubravka. "Okus glavnog jela je odličan, možda je riža bila malo manje začinjena, ali to je stvar ukusa", zaključila je Maja. Za kraj, stigao je 'Crveno-bijeli svijet'. "Pravi restoranski izgled, ono u čaši, fantazija", pohvalila je izgled deserta Maja.

"Nije joj baš uspjelo", komentirala je, pak, Dubravka. Ipak, desert je dobro prošao, a za kraj je Marina ekipu iznenadila i kvizom. Nakon njega, ekipa je dobila i poklone. Uslijedio je potom i nastup KUD-a Lipa iz Nove Bukovice.

VIDEO Emilija Kokić i Morana Zibar o Baby Lasagni: Žiri je konzervativan, o plasmanu ovisi nekoliko stvari

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije