Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna greška

Zvonko Bogdan ukrao 866 milijardi dolara iz Vatikana?

Zvonko Bogdan
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
02.04.2014.
u 16:15

Austrijske novine Heute objavile su 30. ožujka kako je Zvonko Bogdan uhićen s lažnim obveznicama vrijednim čak 866 milijardi dolara

Zvonko Bogdan postao je žrtva poprilično neugodnog nesporazuma. Naime, austrijske novine Heute objavile su 30. ožujka kako je Zvonko Bogdan uhićen s lažnim obveznicama vrijednim čak 866 milijardi dolara.

Bečke novine tvrde da je državljanin Austrije zajedno s Amerikancem Owenom L. Westom uhićen u zločinu. Tekst je ilustriran fotografijom slavnog pjevača. Stoga su ga kontaktirali novinari Blica, a on je zgrožen demantirao te naslove.

– Da sam dio tog novca ukrao, bio bih bogat čovjek! Ma da sam uzeo samo 10 posto od tog iznosa pa da ga dam Srbiji da izmiri dugove, gdje bi nam bio kraj – rekao je Bogdan. Istaknuo je i kako planira tužiti austrijske novine zbog članka kojim mu je oštećen ugled.

– Kao što vidite, nisam uhićen, a i s odvjetnikom upravo dogovaram detalje tužbe. Pravdu ću morati tražiti na sudu. Mislim da su te podudarnosti nevjerojatne. Ja jesam Zvonko Bogdan, ali nisam uhićen, zaključio je šokirani pjevač te zaključio kako ni u crkvu ne ide, a kamoli u Vatikan.

>>Zvonko Bogdan - napravi lom na Exitu, ali i u Lisinskom

Komentara 21

Avatar R2D2
R2D2
18:10 02.04.2014.

E, Zvonko, Zvonko, ovakve izjave ti nisu trebale - podmirio bi dug srbije, a u crkvu ne bi kročio..... I još k tome se ne želiš izjasniti kao Hrvat..... No bitno da ćeš odmah ići tužakati..... Ipak je slatko tražiti tražiti novčanu naknadu.....

RA
rasimcanaj
17:35 02.04.2014.

Ha,ha,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa $ 866 milijardi....Otisao tisak u PM

MD
mara-danda
18:54 02.04.2014.

to je bio prvi april... novinari su nasjeli na glupost..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije