Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoznat uzrok

Zvijezdu romantičnih komedija 80-ih pronašli mrtvu u stanu

Amanda Peterson
Foto: Screenshot
1/2
07.07.2015.
u 13:13

Uzrok smrti još nije poznat, no njezin otac je otkrio da je tijekom proteklih godina patila od raznih zdravstvenih problema kao što su upala pluća, sinusitis te apneja

Glumica Amanda Peterson, zvijezda romantične komedije ''Ljubav nema cijenu'' (''Can't buy me love'') iz 1980. u kojoj je glumila s Patrickom Dempseyem umrla je u 44. godini. Tijelo glumice pronađeno je u njezinu stanu u Greeleyju u Coloradu, nakon što je otac posumnjao da nešto nije u redu jer se nije javljala dva dana, javlja TMZ.

Uzrok smrti još nije poznat, no njezin otac otkrio je da je tijekom proteklih godina patila od različitih zdravstvenih problema kao što su upala pluća, sinusitis te apneja.

Glumila je u filmovima ''Annie'' i ''Explorers'', a njezin posljednji film bio je ''WindRunner'' nakon kojeg je odlučila napustiti filmsku industriju. Iza sebe je ostavila dvoje djece.

>> Slavna glumica preminula u 63. godini života

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije