Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
il divo

Zvijezde oduševljene Zagrepčankama: 'Zagreb je predivan, ali žene su nevjerojatne'

il divo
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/9
01.10.2014.
u 20:27

Dečki iz sastava Il Divo oduševljeni su Zagrebom. Naime, četiri momka nastupila su u zagrebačkoj Areni, a oduševili su i ovog puta brojne djevojke koje nisu prestajale vrištati...

Dečki iz sastava Il Divo oduševljeni su Zagrebom. Naime, četiri momka nastupila su u zagrebačkoj Areni, a oduševile su ih i ovog puta brojne djevojke koje nisu prestajale vrištati.

Španjolski bariton Carlos Marin za 24sata izjavio je da je oduševljen ljepotom ovdašnjih žena.

– Zagreb je predivan, ali žene su nevjerojatne. Takva ljepota ne viđa se svaki dan. Samo zbog njih mogao bih živjeti kod vas – rekao je Carlos. Njegovi kolege složili su se. Sastav Il Divo postoji od 2003. godine, a spojio ih je glazbeni mogul Simon Cowell.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

>>Mladi i zgodni operni pjevači iz Kvarteta Il Divo dolaze u Zagreb

>>Megahit zvijezde Il Divo ponovno u Hrvatskoj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije