Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantično vjenčanje

Zvijezda serije 'Vampirski dnevnici' uplovila u bračnu luku s kolegicom

nikki reed
Foto: Facebook
1/4
28.04.2015.
u 07:30

Intimna ceremonija održana je u Santa Monici uz zalazak sunca. Par je u intervjuima često isticao da je njihova veza nešto najbolje što im se dogodilo

Popularni glumac Ian Somerhalder proteklog vikenda vjenčao se s djevojkom Nikki Reed.

Zvijezda "Vampirskih dnevnika" i njegova kolegica iz filma "Sumrak saga" u brak su uplovili nakon samo devet mjeseci veze. Iako se nagađalo da će ceremonija biti u lipnju, Ian i Nikki odlučili su malo požuriti.

Romantično vjenčanje je održano u nedjelju u Santa Monici uz zalazak sunca, piše E!Online.

- Najljepše jutro u životu -  napisao je slavni glumac na svom Twitteru neposredno prije vjenčanja na kojem je njegova odabranica zablistala u minimalističkoj bijeloj vjenčanici.

36-godišnji Ian i njegova deset godina mlađa odabranica zaručili su se početkom godine nakon samo šest mjeseci veze. Prije nego li je započela vezu s Ianom lijepa vampirica Nikki bila je u braku s glazbenikom Paulom McDonaldom, dok je njezin novopečeni suprug ljubio kolegicu iz serije "Vampirski dnevnici" Ninu Dobrev. 

>>Djevojkama iz 'Sumraka' Jacob draži od Edwarda

>>Robert Pattinson proglašen najseksi muškarcem na svijetu

Komentara 1

Avatar myriam
myriam
10:10 29.04.2015.

ne bih nikada htjela biti u blizini bilo koga , pa makara samo glumio vampira, a kamo li oženiti se njome. Ko se s vragom igra, s vragom i pleše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije