Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvažna glumica

Zvijezda 'Prijatelja' kakvu još niste vidjeli! Očarala zavidnim dekolteom

courtney cox
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
21.04.2015.
u 22:21

Bivša ''Prijateljica'' bila je glavna zvijezda večeri na premijeri filma ''Just Before I Go'', gdje je plijenila pozornost svojim zavidnim atributima

Odvažna Courtney Cox na premijeri svog redateljskog prvijenca ''Just Before I go'' pokazala se u dosad neviđenom izdanju.

Iako joj je na leđima pedeseta, zvijezda ''Prijatelja'' nikada nije izgledala bolje.

U pripijenoj crvenoj haljini Courtney je ponosno istaknula duboki dekolte i dokazala da je još uvijek prava seks bomba.

Slavna glumica na premijeru je stigla u društvu 10-godišnje kćeri Coco, ali i 12 godina mlađeg zaručnika Johnnyja McDaida koji je blistao od sreće i ponosa što uz sebe ima takvu ljepoticu.

Podršku kolegici došle su pružiti i slavne prijateljice Jennifer Aniston i Laura Dern, s kojima je seksepilna glumica nakon premijere proslavila svoj veliki uspjeh.

>>Courtney Cox suprugu Davidu Arquetteu oprostila je nevjeru

>>Nakon 11 godina braka rastaju se Courtney Cox i David Arquette

Komentara 19

MR
mrki69tua
22:52 21.04.2015.

Izoperirala se, neće je ni rodbina pripoznat!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:40 22.04.2015.

Ocarala zavidnim dekolteom? Vrlo cudna formulacija. I Trbovic i ona Winter i Blace itd mogu obuci tu istu haljinu, s istim dekolteom, i nikoga nece ocarati. Courtney je ocarala sisama. Koje su, uz put, prave.

SX
sudbina x
07:30 22.04.2015.

Halo koji atributi?Pa žena liči na prepariranu štuku..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije