Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragičan kraj

Zvijezda popularne R&B grupe preminula pod misterioznim okolnostima

maxee maxwell
Foto: Instagram
1/6
02.03.2015.
u 07:54

Charmayne Maxwell bila je članica popularne R&B grupe 90-ih Brownstone. Najveći uspjeh grupa je ostvarila hitom ''If You Love Me'' iz 1995. godine

Charmayne Maxwell, pjevačica grupe Brownstone preminula je u subotu u 47. godini života u Los Angelesu, piše TMZ.

Nesretnu pjevačicu pronašao je suprug Carsten Soulshock bez svijesti i s posjekotinom na vratu iz koje je krvarila. Točan uzrok smrti još nije otkriven, a ni okolnosti pod kojima je preminula još nisu utvrđene. U njezinu vratu pronađeni su komadi stakla od čaše pa njezina obitelj sumnja da uzrok smrti nije splet nesretnih okolnosti, nego samoubojstvo. 

Njezin brat Brandon Maxwell  potvrdio je vijest o tragičnom događaju. – Počivaj u miru moja predivna sestro Charmayne "Maxee" Maxwell. Ne mogu vjerovati da ovo upravo pišem. Loše stvari događaju se najčešće nevinim ljudima. Moja sestra umrla je na najstrašniji način i užasno patim zbog toga. Ne mogu se prestati tresti – stoji na njegovu Twitter-profilu. 

Charmayne je bila članica popularne R&B grupe 90-ih Brownstone. Najveći uspjeh grupa je ostvarila hitom "If You Love Me" iz 1995. godine, za koji su osvojile Billboard Music Award i nominaciju za Grammy.

>>Prije tri godine Whitney Houston pronađena je mrtva u hotelu

Komentara 1

ME
melinda
08:21 02.03.2015.

Droga ne oprasta ostavite se toga zla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije