Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo je pretjerala

Zvijezda 'Moderne obitelji' objavila seksi fotku, a obožavatelji je kritizirali

Ariel Winter
Foto: Instagram
1/3
24.03.2017.
u 09:42

Ariel Winter voli na Instagramu objavljivati fotografije na kojima je obično u nekom izazovnom izdanju, a obožavatelji su je kritizirali i rekli da je novom fotkom ipak malo pretjerala

Ariel Winter je 19-godišnja glumica koju je proslavila uloga štreberice i poslušne kćeri u seriji "Moderna obitelj"

Sve do nedavno Ariel je i u privatnom životu imala sličan štreberski imidž poput njenog lika u seriji, a onda je napravila veliki modni zaokret. Počela se odijevati izazovno i više se nije sramila svog tijela kao što je to bio slučaj dok je išla u srednju školu kad su joj bila predmet ruganja svojih vršnjaka. 

Ovaj tjedan je Ariel pratitelje na Instagramu počastila fotografijom na kojoj su, kao i obično, u prvom planu njene obline, ali kod obožavatelja ova fotografija nije izazvala oduševljenje.

- Bilo bi bolje da si možda nešto ostavila i mašti, bilo bi finije od ovog zlato - pisalo je u jednom od komentara, dok se većina pitala koliko godina Ariel ima jer na fotografiji i u ovakvom outfitu izgleda puno starije. 

 

 

When in Beijing at a cigar bar...

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

 

 

>>Lijepa glumica sa suprugom uživa na egzotičnom otoku

>>Zvijezda serije 'Moderna obitelj' otkriva da se podvrgnula operaciji smanjivanja grudi​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije