Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvo poziranje

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar u galeriji njegove majke

niko kranjčar
Foto: PR FOTO
1/8
03.07.2015.
u 12:09

Između ostalih, na izložbi su se pojavili i Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić. Uspješni par ovaj put nije se libio fotoaparata te su pozirali, pokazavši tako da je njihova ljubav sve čvršća i ozbiljnija

U galeriji Kranjčar otvorena je sinoć izložba Nan Hoover – Sandro Đukić iz 9. ciklusa Mentalni sklop. Predstavili su je kustos Mladen Lučić s autorom Sandrom Đukićem.

Između ostalih, na izložbi su se pojavili i Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić. Uspješni par ovaj put nije se libio fotoaparata te su pozirali, pokazavši tako da je njihova ljubav sve čvršća i ozbiljnija. Zrinka je s Nikom dala podršku njegovoj majci Elviri, koja je vlasnica galerije Kranjčar.

Da podsjetimo, Zrinka i Niko u vezi su nešto manje od dvije godine, a započeli su je u Londonu, gdje je on tada igrao nogomet, a ona glumila u mjuziklu ''Once''.

>>Zrinka Cvitešić angažirana na BBC-jevoj dramskoj seriji

>>Zrinka Cvitešić zbog Kranjčara odbija poslovne ponude?

Komentara 5

Avatar abraham73
abraham73
13:58 03.07.2015.

pogledah i nikakvu ljepotu nevidjoh.zapadna "umjetnost"

LE
LeonardS
15:24 03.07.2015.

Počeli su ličiti jedno na drugo, to mi je prvo upalo u oči

MA
marijakragic123
17:03 19.06.2016.

Lik trči samo za babama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije