Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav

Zoran Mamić ženi se na 3. godišnjicu rastave s bivšom suprugom

Ana Šikić i Zoran Mamić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/6
24.04.2014.
u 09:34

Zoran i Ana u vezi su tri godine, a šuškanja o braku počela su 2012. kad se Riječanka pojavila s prstenom optočenim briljantom

Zoran Mamić (42) i Ana Šikić (34), kažu njihovi prijatelji, ne namjeravaju raditi spektakl od svadbe.

U restoran u središtu Zagreba u lipnju pozvali su samo obitelj i najbliže prijatelje.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ana Šikić, Foto: Pixsell

Gosti će ondje moći uživati u raznim delicijama, uključujući i riblje specijalitete poput jadranskog brancina i novigradskih jakobovih kapica, javlja 24 sata.

Trener Dinama i njegova djevojka vjenčanje će imati na treću godišnjicu Zoranove rastave od bivše supruge Vanje (42).

Bivši nogometaš na svadbi ipak neće nositi svečano odijelo, a mladenka Ana sigurno neće nositi klasičnu bijelu vjenčanicu. 
Iako je Zoran s bivšom suprugom Vanjom, s kojom je u braku bio 17 godina, ostao u dobrim odnosima, ona na vjenčanje neće doći. Mamićeva djeca iz prvog braka, sin Bruno (16) i kći Nina (19), tatinu svadbu neće propustiti. Zoran i Ana u vezi su tri godine, a šuškanja o braku počela su 2012. kad se Riječanka pojavila s prstenom optočenim briljantom.

>>Mamić: Navijači? Vjerujem da će doći i bolja vremena

Komentara 1

DR
dragica949
10:47 24.04.2014.

Sretnog li datuma za novi početak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije