Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačica otkrila

'Znam da on voli bijelo rublje, pa to nosim kad smo na spoju'

lily allen
Foto: David Jensen/Press Association/PIXSELL
1/6
16.09.2014.
u 23:00

Lily Allen otkrila je da njen suprug Sam nije preveliki obožavatelj njenih čestih promjena boje kose...

Lily Allen otkrila je da njen suprug Sam nije preveliki obožavatelj njenih čestih promjena boje kose.

Britanska pjevačica stalno ide u ekstreme, pa je znala imati i ružičastu, plavu ili zelenu kosu. Sam Cooper smatra da je njegova supruga ušla u krizu srednjih godina. U intervjuu za magazin Now Lily je izjavila da joj njegovo mišljenje o tome baš i nije važno.

- Voli me prirodnu, mrzi promjene boje kose. Izjavio je da sam u krizi. No, ponekad mi se čini da niti ne primjećuje. Vjerojatno ne bi shvatio da sam promijenila frizuru sve dok ne bih ošišala trećinu kose, rekla je Lily. Ipak, nadodala je pjevačica kako ponekad radi ustupke samo kako bi ugodila svom suprugu. - Primjerice, on voli bijelo donje rublje, pa se trudim kad smo na spoju odjenuti baš to, rekla je.

Foto: Instagram

>>Riskirala s modnim odabirom, ali ovo nije očekivala

>>Lily Allen: Dosadno je biti s dvoje djece koja ne govore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije