Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatkice

Zločeste britanske manekenke svašta rade dok su zajedno

suki i cara
Foto: Instagram
1/2
22.04.2014.
u 21:09

Zvijezde britanske manekenske scene, Suki Waterhouse i Cara Delevingne, prave su prijateljice...

Zvijezde britanske manekenske scene, Suki Waterhouse i Cara Delevingne, prave su prijateljice. No, dok je Cara zločesta djevojka, Suki je prava dobrica. Ipak, sudeći prema novim fotografijama na Instagramu čini se da Cara kvari svoju prijateljicu. Djevojke su se fotografirale u kupaćim kostimima. Dok se Suki smijala, Cara je isplazila svoj jezik ispod njenog pazuha. Prijateljice su se zabavljale bez šminke, snimivši i drugu fotografiju.

Na njoj su manje golišave, leže na krevetu i grle se. Poznato je otprije da se Cara i Suki često druže, što ne čudi budući da ih vežu godine i posao. Osim toga, obje ljube holivudske zvijezde. Cara je u vezi s glumicom Michelle Rodriguez, a Suki Waterhouse u ozbiljnoj je vezi s Bradleyjem Cooperom.

>>Prepoznajte li ovu malenu slatkicu?

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
22:21 22.04.2014.

eh a mi to nismo znali dok fotke nismo vidjeli :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije