Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što čeka?

Žene diljem svijeta lude za njim, a on nije bio na spoju 4 godine

'Colin Farrell attending the Ireland US Alliance Pre Oscar Party held at Bad Robot in Santa Monica, USA. Photo: Press Association/Pixsell'
27.04.2015.
u 11:40

Colin Farrell posvećen je, kaže, poslu, a slobodno vrijeme najviše provodi sa svojim sinovima, Jamesom (11) i Henryjem (5)

Iako je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, Colin Farrell i nije toliko lud za ženama. U novom intervjuu za The Sunday Times priznao je kako čak četiri godine nije bio na spoju.

Posvećen je, kaže, poslu, a slobodno vrijeme najviše provodi sa svojim sinovima, Jamesom (11) i Henryjem (5) koje je dobio iz veze s modelom Kim Bordenave, odnosno glumicom Alicjom Bachleda-Curus.

– Nisam izlazio četiri godine. To se jednostavno ne događa, s mojim poslom, djecom i životom... Znam da to nije ono što su ljudi očekivali čuti, ali to je istina – priznao je 38-godišnji glumac.

Kaže kako će slobodno vrijeme uvijek radije provesti sa svojom dvojicom sinova koje voli više od ičega na svijetu.

– Više se ne radi samo o meni, što je zapravo olakšanje. Riječ je o velikom svijetu i pomaganju sinovima da pronađu svoje mjesto u njemu – rekao je.

>> Colin Farrell napisao svojim cigaretama oproštajno pismo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije