Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rodila se curica

Željko Kerum i njegova Fani postali treći put roditelji!

željko kerum,fani horvat
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
17.10.2014.
u 18:18

Željko Kerum i njegova Fani postali su roditelji po treći put

Željko Kerum i njegova Fani postali su roditelji po treći put.

Fani je u četvrtak rodila djevojčicu Eleonoru, tešku 4050 grama, a dugačku 51 cm, pišu 24sata. – Sve je OK, hvala Bogu. Ako Bog da zdravlja, Fani će izaći u nedjelju. Kći će se zvati Eleonora, po Faninoj noni – izjavio je Kerum.

Nakon dva sina, Frane i Zvonimira, Fani je rodila djevojčicu. Njoj je Eleonora treće, a Kerumu peto dijete. Ni ovoga puta poduzetnik nije bio prisutan na porođaju. Da je trudna, saznalo se u kolovozu ove godine, kada je već bila u petom mjesecu trudnoće, koju je vodio privatni splitski ginekolog.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

>>Vitka, plava, preplanula: Fani je pravi začin Kerumovoj jahti

>>Željko Kerum postaje otac po peti put

Komentara 9

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:56 17.10.2014.

Ma Kerum je faca...sretno vam bilo!

ĆA
ćaćaća
18:49 17.10.2014.

kerum ima 100% učinak...

WT
wtf
08:21 18.10.2014.

A kako će se zvati beba koju ćemo zajedno s Kerumom i njegovom Fani dočekati naredne 2015. godine ? To je ono najinteresntnije što ne znamo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije