Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožava nogometaša

Želi izgledati kao David Beckham: 'Potrošio sam 175 tisuća kuna na kozmetičke zahvate'

Foto: Youtube Screenshot
1/7
29.09.2016.
u 14:00

Jack se cijeli život osjećao posebnim, kaže da se nije mogao uklopiti u školu ni drugdje

Jack Johnson (19) potrošio je oko 175 tisuća kuna na kozmetičke zahvate, poput umetanja implantata u usta ili obraze, da bi izgledao kao nogmetaš David Beckham (41).

– Znam da ne izgledam kao on, nisam glup, ali moj je cilj je da jednom izgledam kao Beckham. Očito nisam mršav pa planiram ugraditi želučanu premosnicu. Pokušao sam vježbati i ići na dijete, ali bezuspješno. 

Kaže da se ne boji za zdravlje jer ga ovo čini sretnim. – Ako mi se nešto dogodi za 40 godina, bit će to moja krivica. Ali ne brine me to dok god sam sretan. Sretan sam kad izgledam kao David Beckham, želim živjeti njegovim stilom života – rekao je za Reveal.

Jack se cijeli život osjećao posebnim, kaže da se nije mogao uklopiti u školu ni drugdje. – Volim se, ali želim izgledati kao David Beckham. Uostalom tko to ne želi, svi znaju da nije neprivlačan niti ružan – objašnjava 19-godišnjak. 

 

>> Tamara Ecclestone otkrila što se zapravo dogodilo s licem njezine sestre

Komentara 5

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
16:32 29.09.2016.

Želi bit ko Backham a ispao ko mlađi brat Žaka Houdeka :P

ĆA
ćaćaća
14:42 29.09.2016.

a da ode kod psihologa?

DU
Deleted user
15:05 29.09.2016.

Ne znam ciju je sliku imao kao ogledni primjerak, ali od Beckhama nije sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije