Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogrešni uzori

Želi biti poput Kardashianki: Postat ću plastična ljepotica!

Foto: Facebook/James Holt
1/13
28.07.2016.
u 11:05

Planira izvaditi i rebra kako bi mu tijelo dobilo oblik pješčanog sata. "Želim izgledati kao plastična ljepotica. Volim Kardashianke, posebno Kylie i Khloe", kaže 22-godišnjak

Englez James Holt (22) potrošio je 190.000 kuna na plastične operacije kako bi izgledao kao pripadnik Kardashian klana. 

Samo za povećanje usana izdvojio je 90.000 kuna, a na popunjavanje obraza, vilice i podočnjaka 18.000 kuna. Planira izvaditi i rebra kako bi mu tijelo dobilo oblik pješčanog sata.

– Otkako je Kylie prošle godine povećala usne, to je postalo vrlo popularno. Moje usne sada su veće od njezinih – kaže 22-godišnjak za The Sun.

Na ljeto želi otputovati u Poljsku gdje će 35.000 kuna platiti operaciju nosa, a zanima ga i ravnanje prstiju na nogama i prebacivanje sala u stražnjicu.

– Želim izgledati kao plastična ljepotica. Volim Kardashianke, posebno Kylie i Khloe. Sviđa mi se ta kombinacija velike stražnjice i uskog struka – kaže Holt.

 

>> Ovako izgledaju orgije Donalda Trumpa, Rihanne, Taylor Swift i Georgea Busha?

Komentara 3

AM
Ameise
11:18 28.07.2016.

Nije bolest sve sto boli :/

SA
samoborka
22:43 28.07.2016.

Bas super lik. Pravi primjer liberalnog, naprednog, umno nesputanog covjeka. Svim modernim ultra liberalima zelim od srca ovakvo divno dijete ili zeta.

DS
ds
15:29 28.07.2016.

Ovoga hitno pod ključ.Svašta.Večernjak na što ste pali,žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije