Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog nevjere supruga

Zečica Kendra Wilkinson proplakala kišu suza u svom realityju

kendra wilkinson
Foto: Screenshot
1/2
19.09.2014.
u 18:34

Bivša Playboyeva zečica Kenda Wilkinson prolazi kroz najteže dane u životu...

Bivša Playboyeva zečica Kenda Wilkinson prolazi kroz najteže dane u životu.

Nakon što ju je suprug Hank Baskett prevario s transrodnom manekenkom, Kendra je pokazala koliko joj je teško bilo u showu 'Kendra On Top'. Najava treće sezone showa prikazuje Kendru kako konstantno plače. Suočila se i s nevjernim suprugom, koji joj je rekao kako nije ništa napravio.

Ona mu nije povjerovala, već ga je razočarana pitala je li mislio na svoju obitelj dok je bio nevjeran. Stvar je još gora jer je bio nevjeran dok je Kendra bila trudna osam mjeseci s njihovim drugim djetetom.

>>Sportaš varao Playboyevu zečicu sa transseksualkom

>>Bivša Playboyeva zečica Kendra Wilkinson rodila sina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije