Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poklon ženama

Zdravko Čolić: Očekujem u publici više mladih i muškaraca

Zdravko Čilić
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
30.01.2015.
u 11:05

Publici ću dati svu svoju energiju, obećao je pjevač uvjeren da će mu Zagreb na toj energiji zahvaliti pjevajući s njim uglas

– Drago mi je što sam ponovno u Zagrebu, vežu me jako lijepa sjećanja za ovaj grad. Vjerujem da je pred nama odličan koncert. I sami znate da ja svu svoju energiju dajem publici, a ona mi to na najbolji mogući način vraća – pjevajući sa mnom uglas – kazao je Zdravko Čolić jučer na konferenciji za novinare najavljujući koncert koji će uoči Dana žena 7. ožujka održati u Areni Zagreb.

Ovaj miljenik ženske publike prema našoj metropoli, kaže, gaji posebne emocije jer je ovdje neko vrijeme i živio, započeo karijeru i napravio niz za njega dragih koncerata kojima je stvorio posebnu sponu sa zagrebačkom publikom. Uz stare i svima dobro poznate hitove u Zagrebu će Čolić izvesti i pjesme s novog albuma “Vatra i barut”.

– Kada radim album, uvijek konačan odabir i popis pjesama koji će ići na album donosim s Nikšom Bratošem i Vojom Aralicom, pa je tako bilo i ovaj put. A publici se, koliko vidim, sviđa album – kaže Čolić, a na pitanje hoće li na zagrebačkom koncertu imati goste, odgovara:

– Goste uvijek imam i to su obično moji dragi suradnici i prijatelji. A bit će i nekih iznenađenja, ali ne želim to otkrivati do koncerta – kaže pjevač i dodaje kako se nada da će uspjeti i u Zagrebu baš kao i u Beogradu pjevati četiri sata jer želi u ponoć ženskim obožavateljicama čestitati njihov dan.

Otkrio nam je i koga još želi vidjeti u publici na zagrebačkom koncertu.

– Primijetio sam po nastupima u Sarajevu, Ljubljani i Beogradu da sve više mlađi svijet dolazi na moje koncerte pa očekujem da će u Zagrebu biti i više mlađe publike, ali i muškaraca – kroz smijeh je rekao. Nada se da će mu se u Zagrebu pridružiti i supruga Sandra i kćeri Una i Lara.

– Moja supruga ima ovdje dosta rodbine, a kako djevojčice nikada nisu bile u Zagrebu, bilo bi lijepo da ovo bude i obiteljski put – kaže glazbenik.

>>Ne znate kamo za Valentinovo? Možda na neki od ovih koncerata

>>Zdravko Čolić za Dan žena nastupa 2015. u zagrebačkoj Areni

Komentara 14

CP
Cviet Prigorja
12:46 30.01.2015.

Dvorane Lisinski i Arena dvije su največe balkanske krčme nadaleko i naširoko! A ima ih još- EPH, HTV, SDP... Prilika za neke ministrice da zablistaju.

NA
narod1
13:41 30.01.2015.

Čoli svako dobro i dobrodošao. A ovim 'rvatinama' kojima je jedini posao prebrojavanje krvnih zrnaca (jer za bolje nisu sposobni), da kažem Čola je bolji karakter od većine vas. Dosta je bilo nacionalizma samog zbog sebe. Uzmite nešto i radite

Avatar Slava Rusiji
Slava Rusiji
13:50 30.01.2015.

Najzad će Zagrepčanke vidjeti dobrog frajera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije