Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozitivan šok

Čolića oduševila Amelova izvedba pa ga pozvao na koncert

Amel Ćurić
Foto: X Factor Adria
1/3
03.08.2015.
u 15:36

Izgleda da je Amelova izvedba pjesme legendarnog Zdravka Čoloća takla i samog autora

Prvi pobjednik emisije X Factor Adria, Amel Ćurić, svojom izvedbom pjesme 'Pjesmo moja', osim brojne publike, oduševio je i samog Zdravka Čolića, autora pjesme.

Zdravko Čolić ga je odlučio pozvati na svoj koncert kao gosta, 12. rujna u austrijskom Linzu.

'Ostao sam zatečen kada sam dobio poziv da budem gost jer upravo me je njegova pjesma i proslavila na X Factoru 'Pjesmo moja' za koju sam dobio odlične komentare i za koju su bile odlične reakcije publike. Ovo mi je šlag na sve ove dosadašnje uspjehe', rekao je Amel za bosanski portal klix.ba.

Inače, Amel se oporavlja nakon teške prometne nesreće koju je doživio prošlu subotu, ali se unatoč bolovima dobro osjeća, a i priprema se za veliki zagrebački koncert.

>>Pobjednik X Factora Amel Ćurić ozlijeđen u prometnoj nesreći

>>Amel Ćurić potpisao diskografski ugovor za Menart! Uskoro prva pjesma i koncert u Zagrebu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije