Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav pad!

Zbog dugačkog plašta kraljica popa neslavno završila na podu

madonna
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
26.02.2015.
u 08:44

Toliko se veselila nastupu na dodjeli britanskih glazbenih nagrada, a onda je nešto krenulo po zlu...

Pop kraljica Madonna jučer je nakon 20 godina ponovo nastupila na dodjeli nagrada Brit Awards. Publici je na svečanoj dodjeli namjeravala pružiti pravi spektakl za pamćenje, no njezin je performans pao u drugi plan zbog male nezgode na pozornici.

Naime, nedugo nakon što je izašla na scenu kako bi otpjevala pjesmu ''Living for love''jedan od plesača navodno ju je prejako povukao za dugačak plašt kojim je bila ogrnuta pa se kraljica popa u sekundi strovalila niz stube i završila na podu.

Bez obzira na nezgodu, Madonna se brzo sabrala i nastavila svoj performans. Iako je nastup završila trijumfalno, 56-godišnja pjevačica razočarana je incidentom jer je svima željela pružiti nastup za pamćenje, a dogodio se fijasko.

Kako je to izgledalo sinoć, pogledajte u videu!

>>Ima je na sve strane! Vremešnoj Madonni vrijeme je da malo pokrije obline

>>Madonna i u 56. godini pokazala grudi i otkrila: Probala sam sve droge

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar johnny_bravo
johnny_bravo
09:17 26.02.2015.

Nelojalna konkurencija mu platila da izvrši diverziju na Madonnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije