Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
med i mlijeko

Zavirite u svijet djevojke kojoj je tata Roman Abramovič, 'težak' 8.6 milijardi funti

Sofija Abramovič
Foto: Sofija Abramovič/Instagram
1/9
26.08.2014.
u 17:48

19-godišnja Sofija Abramovič unatoč tome što doslovno može spavati na novcu vodi prilično skroman život

Njezin je otac 50. najbogatiji čovjek na svijetu s imutkom koji se procjenjuje na oko 8.6 milijarde funti, no 19-godišnja Irina sasvim je obična djevojka.

Plave kose i izražajnih plavih očiju obožava jahanje, druži se s prijateljima i ljetuje, između ostalog, u St. Tropezu, a djelić svog života kćer Romana Abramoviča podijelila je na Instagramu.

Serija fotki uključuje, naravno, niz selfieja ali i nekoliko fotografija iz djetinjstva i obiteljskog života.

Roman Abramovič od Sofijine majke Irine razveo se još 2007. godine, a obitelj nije ostavio nezabrinutu. Bivša stjuardesa od vlasnika nogometnog kluba Chelsea koji često navrati i u Lijepu našu dobila je rekordnih milijardu eura nakon raspada braka.

Foto: Sofija Abramovič/Instagram

>>Pogledajte fotografiju zbog koje se Abramovičeva supruga našla u središtu skandala!

>>Roman Abramovič avionom stigao u Dubrovnik pa otišao na jahtu

Komentara 8

TM
tony_montana
18:05 26.08.2014.

teško je ostati realan uz toliku količinu novaca i guzičara koji se prikrpe na njega... nije prirodno imati toliko novaca, par milki je super ali ovo je sick... :)

Avatar morski covik 3
morski covik 3
18:30 26.08.2014.

Sreca je u malim stvarima.

Avatar Trpimir
Trpimir
18:49 26.08.2014.

Vl uvijek na "nivou": mala se najprije zove Sofija, pa onda Irina. Visoka razina "novinarstva"! Ovo je ispod osnovnoskolskog tjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije