Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
michelle obama

Dok je govorila o zdravoj prehrani svi su samo gledali u frizuru

michelle obama
Foto: Screenshot
1/2
26.03.2015.
u 21:29

Preplavljen je bio Twitter tim pitanjem nakon što je prva dama SAD-a gostovala u televizijskom showu Jeopardy u kojem govori o zdravoj prehrani

Zašto je Michelle Obama ćelava? Preplavljen je bio Twitter tim pitanjem nakon što je prva dama SAD-a gostovala u televizijskom showu Jeopardy u kojem govori o zdravoj prehrani.

Michelle Obama u showu je promovirala kampanju "Pokrenimo se" kojom se bori protiv dječje pretilosti. No, kada je počela odgovarati na pitanja o zdravoj prehrani, odjednom je izgledala kao da nema kose.

– Je li Michelle Obama to ćelava u Jeopardyju? – pitanje je koje su postavili brojni tviteraši. Drugi su pak rekli kako je samo povezala kosu u rep pa zbog svjetlosti u studiju izgleda kao da je nema.

Nitko iz showa, a niti iz Bijele kuće još se nije izjasnio zašto je prva dama izgledala ćelavo.

>> Michelle Obama - prva dama pretvara u zlato sve što odjene

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
02:25 27.03.2015.

Što ne prenosite vijesti o twitterašima što pljuju po večernjem?

US
Ustaponovo
11:50 27.03.2015.

očito je da nosi periku a ovdje je " zaboravila".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije