Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
financije

Zaštitnički otac i dalje će brinuti o financijama pop zvijezde

Britney Spears
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
04.08.2015.
u 08:58

Slom živaca koji je doživjela Britney 2007. godine i dalje brine njene roditelje

O financijama nekadašnje najpopularnije pop zvijezde već 7 godina brine njen otac Jamie Spears, a tako bi moglo ostati zauvijek. 

Izvor za britanski TMZ govori da ne planiraju s time prekinuti. Razlog je živčani slom koji je Britney doživjela 2007. godine. Otada njena obitelj jednostavno nema mira, zbog čega je i do ovakvog dogovora i došlo. Od sloma Britney redovito posjećuje psihologe koji su dali sve od sebe da je dovedu do trenutačnog stanja u kojemu uspješno vodi privatan život.

Izvori navode da je Britney do 2007. godine imala ozbiljnih problema s financijama. Njen vrlo brižan otac strahuje da bi se to moglo opet dogoditi ako joj omogući potpunu slobodu, stoga se na taj potez sigurno neće još neko vrijeme odlučiti.

Podsjetimo da je Britney zbog različitih skandala bila i na rubu da izgubi skrbništvom nad djecom. Na svu sreću, danas je vrlo brižna majka dvoje djece.

>>Bivšeg dečka Britney Spears u Afganistanu ubili talibani

>>Britney Spears uživa u ljubavi s dečkom kojeg joj je našao otac

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:52 04.08.2015.

Dobri zubići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije