Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
antea, sandra i andrea

Zanemarile su poglede ispod oka i dokazale da o sportu znaju koliko i dečki

dame
Foto: Pixsell
1/4
14.09.2014.
u 16:00

Antea Kodžoman, Sandra Špičić i Andrea Hitner brinu se o logistici svojih klubova i saveza izvan terena i najbolji su primjer da uporna žena može sve

Da iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, već je odavno poznato.

Ne začuđuje stoga što i u tipično muškim sportovima žene imaju jednu od važnijih uloga. Istini za volju, ne istrčavaju one na teren, ali se zato brinu da logistika izvan sportskog terena funkcionira besprijekorno.

U Dinamu je od ovog ljeta za odnose s javnošću zadužena atraktivna Sandra Špičić, u NK Lokomotivi o marketingu se brine manekenka i diplomirana ekonomistica Antea Kodžoman, dok je u Hrvatskom košarkaškom savezu mjesto glasnogovornice, ali i urednice časopisa Hrvatska košarka, pripalo Andrei Hitner, nekadašnjoj voditeljici na televiziji Z1.

Mahom je riječ o mladim, zgodnim, ali i uspješnim ženama koje su fenomenalno zaplivale muškim sportovima i pokazale ne samo da mogu profesionalno odraditi sve što se pred njih stavi nego i da o sportu znaju više od mnogih muškaraca.

Sve tri ističu kako uspjeh na poslu duguju i svojim kolegama te da im je u poslu najvažnije da zadrže profesionalnost. No, stati na kormilo uspješnih hrvatskih klubova i saveza, u kojima su ipak u većini slučajeva zaposleni muškarci, nije bilo nimalo lako. Priznaju, znalo je biti pogleda koji su govorili: “Što ti tu radiš?”, ali svojim su trudom ipak pokazale da nisu neopravdano na pozicijama na kojima jesu, a drugim ženama poručuju da sve što čvrsto naume mogu i postići.

>>Antea Kodžoman obara s nogu na hvarskoj rivi

>>The Frajle: Poput Amora spajamo parove na svojim koncertima

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:51 14.09.2014.

Svaka cast gospodjama iz clanka, ali trenutno nas puno vise zabrinjava druga logistika koja je u totalnom rasulu, I ocekujemo damu da je postavi na noge. Naravno, radi se o nasoj drzavi, I nasoj Kolindi.

DA
dario2612
22:42 14.09.2014.

s obzirom da ni jedan od ovih klubova nije privatno vlasništvo, jesu posao dobile preko javnog natječaja? koji su bili uvjeti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije