Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blista nakon poroda

Atraktivna pjevačica pokazala svoju zavidnu liniju: Lako je kad imaš muža koji te motivira

žanamari
Foto: Instagram
1/6
26.08.2015.
u 09:26

Žanamari je svojim obožavateljima otkrila da tajna dobrog izgleda leži u godinama napornog treniranja prije trudnoće, ali i jako dobro osmišljena prehrana nakon poroda

Tri mjeseca nakon što je na svijet donijela djevojčicu Gabrijelu pjevačica Žanamari Perčić izgleda bolje nego ikad. Na svom Instagram profilu Žanamari je objavila nekoliko fotografija postporođajnog treninga i oduševila svoje obožavatelje top formom.

– Najzgodnija mama na Balkanu – poručila joj je jedna obožavateljica. 

Pratiteljima koji su ju obasuli komplimentima pjevačica je otkrila i tajnu dobrog izgleda, ali i tko je glavni "krivac" za njezin besprijekoran izgled.

– Godine treniranja prije trudnoće i jako dobro osmišljena prehrana poslije. Nije bilo lako. A sad ide najteži dio. Lako je skinuti 20 kg kad su viška, al one tri kile presudne za definiciju su borba! – napisala je Žanamari koja je zasluge za sjajnu formu pripisala svom suprugu Mariju Perčiću

– Lakše je kad imaš muža koji ti sastavlja obroke i motivira te svojim vlastitim izgledom i entuzijazmom – otkrila je pjevačica koja već godinu dana uživa u sretnom braku s manekenom i glazbenikom.

– Nije da mi je tjelovježba sad od neke životne važnosti, ali dobro je za psihu da se malo zabavim. Da me drži dalje od guglanja svega u vezi s bebama i konstantnih paranoja – otkrila je mlada majka.

>>Žanamari: Treba mi puno proteina jer dojim kćer

>>'Doma smo, žive i zdrave' – Žanamari objavila prvu fotografiju svoje curice

Komentara 6

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
09:59 26.08.2015.

Respect!

Avatar pekarr
pekarr
10:58 26.08.2015.

Recite vi šta oćete al Žanamari je članica MENSE, provjerite.... Sad će netko reć al nie to bitno ... Pa nie..al ako ništa barem nije blesava ko 95 posto estrade...

RI
rikavac
20:09 26.08.2015.

A kakva je ona pjevacica? Sta pjeva? Koji su joj hitovi? Moze svako bit i pjevac a VL svaki danom objavljiva ne interesantne clanke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije