Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muž bio uz nju

Žanamari konačno na svijet donijela kćerkicu Gabrijelu!

žanamari perčić
Foto: Instagram
1/9
04.05.2015.
u 11:33

Pjevačica, 33-godišnjakinja, djevojčicu je rodila 11 dana nakon predviđenog termina, a bila je jako nestrpljiva

Žanamari Perčić konačno je na svijet donijela kćerkicu Gabrijelu. Jučer je u popodnevnim satima u Splitu rodila curicu.

Pjevačica, 33-godišnjakinja, djevojčicu je rodila 11 dana nakon predviđenog termina, a bila je jako nestrpljiva. Za Tportal potvrdila je da je postala majka.

– Gabriela nam je napokon došla – rekla je ponosna Žanamari, uz koju je cijelo vrijeme bio suprug Mario Perčić. Na društvenim mrežama često je otkrivala detalje svoje trudnoće, iz čega se dalo zaključiti da joj nije bilo lako. Tjedan dana prije rođenja djevojčice napisala je da se nada lakom porodu kada joj je već cijela trudnoća bila mučenje.

>>Lijepa pjevačica fotkom na Instagramu odbrojava zadnje dane do poroda

>>Žanamari ponosno pokazala trudnički trbuščić

Komentara 1

RI
rikavac
16:46 04.05.2015.

hvala vecernji na toj informaciji vec sam se zabrino neznam sta je sa Zanamari jel se porodila ili nije. Jako bitna informacija o jednoj propaloj pjevacici da je moralo dospjet u naslovnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije