Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na krilima ljubavi

Zaljubljene atletičarke Ana i Sandra ljubavnu su idilu našle uz trenere

01.09.2014., Zagreb - Atletski miting Zagreb - Hanzekovicev memorijal, bacanje kugle, muski. Najbolji svjetski bacaci kugle natjecu se pokraj gradskih fontana i Nacionalne i sveucilisne knjiznice, prvi put u povijesti Hanzekovicevog memorijala izvan stadi
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
04.09.2014.
u 09:00

Sandra i Edis već su tri godine zajedno, a od toga godinu i pol žive pod istim krovom

Poslije nastupa na Hanžekovićevu memorijalu, razlog za slavlje imale su Ana Šimić i Sandra Perković.

Ana je slavila u skoku u vis, dok je Sandra bila najbolja u bacanju diska. Doduše, s obzirom na kišu koja je neumorno padala, nisu postignuti rezultati koji će se dugo pamtiti.

Tek otkrivena ljubav

Dan nakon pobjede s preskočenih 193 centimetra, Ana Šimić, trenutačno naša najbolja skakačica u vis, kaže da će se sada nekoliko dana odmarati, a nakon toga se priprema za Kup Kontinentala koji se sljedeći vikend održava u Marrakechu.

– Drago mi je što sam nastupala u svom Zagrebu, pred domaćom publikom, ali mi je žao zbog lošeg vremena zbog kojeg su izostali dobri rezultati – kaže Ana.

Jedan od razloga za Anine dobre uspjehe, osim napornih treninga i velikih odricanja, mogao bi se kriti i u tome što je sretno zaljubljena. U ponedjeljak navečer na prvom danu Hanžekovićeva memorijala na livadi pokraj fontana u blizini NSB-a, Ana se prvi put javno pojavila sa svojim dečkom. Sjedili su u publici, nježno se gledali i dodirivali, potpuno ignorirajući bliceve fotoreportera. Samozatajna 24-godišnja Ana o svom privatnom životu ne voli govoriti pa je mnoge i iznenadilo što je na atletski miting došla u pratnji dečka. A riječ je o Filipu Raku, diplomiranom kineziologu koji s bratom Igorom vodi fitness centar Sportska obuka - Miljenko Rak. Filip je, naime, sin slavnog kondicijskog trenera Miljenka Raka koji je trenirao naše najtrofejnije sportaše, od rukometaša preko nogometnih reprezentativaca i dinamovaca do Janice Kostelić, a trenutačno je kondicijski trener turskog kluba Beşiktaş koji vodi naš Slaven Bilić.

Osim što je vrhunska sportašica, Ana Šimić je i redovna studentica Pravnog fakulteta. U jednom je intervjuu priznala da joj je teško spajati profesionalni sport sa studiranjem jer joj profesori ne izlaze ususret, ali sve to ne ometa je u vrhunskim rezultatima, od kojih se ističe bronca s nedavnog Europskog prvenstva u Švicarskoj.

S druge strane pobjeda Sandre Perković, inače Anine dobre prijateljice iz atletske reprezentacije, i nije bila pretjerano iznenađenje.

Rijedak slučaj

A ni poljubac s dečkom, trenerom Edisom Elkasevićem, nije bilo nešto što dosad nismo vidjeli. Sandra i Edis već su tri godine zajedno, a od toga godinu i pol žive pod istim krovom.

– Moj sadašnji trener i ja najprije smo bili cura i dečko, što je rijedak slučaj, a tek onda sportašica i trener. Lakše je kada imate za trenera nekoga tko vas hoće saslušati, tko razumije vaše probleme kao što su ozljede, ženski dani, umor, medijske i sponzorske obveze – kazala nam je Sandra jednom prilikom.

Edis Elkasević počeo je trenirati Sandru nakon što je ona raskinula suradnju s dugogodišnjim trenerom, pokojnim Ivanom Ivančićem. Prvi put je o njihovoj vezi progovorio nakon što je Sandra pod njegovim vodstvom lani u Rusiji osvojila svjetsko zlato.

– Sandra voli biti glavna, ali na bacalištu diska sam ja šef, moja je posljednja – rekao je tada.

>>Pogledajte kako izgleda ledeni izazov u izvedbi uspješne atletičarke Ane Šimić

>>Sandra Perković: 2008. sam skoro umrla zbog pogreške liječnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije