Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koko se vraća

Zagonetni bend Fru Fru najavljuje - 'Ljubav ili smrt'

ljubav ili smrt
Foto: Promo
1/9
30.10.2014.
u 14:45

Zagonetni bend Fru Fru, kojeg ćete imati prilike upoznati u samom filmu, donosi najavnu pjesmu filma novog nastavka o Koku "Ljubav ili smrt"

Treći po redu film poznatog serijala o Koku, koji je započeo slavnom filmskom adaptacijom knjige Ivana Kušana, "Koko i duhovi", uskoro stiže u hrvatska kina. Novi nastavak poznatog filmskog serijala pod nazivom "Ljubav ili smrt" svjetlo će dana ugledati u četvrtak, 6. studenog, a kao što u svakom velikom filmu glazba igra jednu od glavnih uloga, tako je i u ovome.

Zagonetni bend Fru Fru, kojeg ćete imati prilike upoznati u samom filmu, donosi najavnu pjesmu filma, pod imenom "Zagonetni dečko", čije će se video izdanje uskoro naći na našim malim ekranima.

Tekst, glazbu i aranžman pjesme "Zagonetni dečko" zajedno potpisuju Ivan Veljača i Gordan Dragić, a originalnu glazbu za cijeli film skladao je Dinko Appelt.

Mlada glumačka ekipa iz filma "Ljubav ili smrt", po prvi se puta nakon snimanja filma okupila na Ranžirnom kolodvoru u Zagrebu kako bi snimili video spot za pjesmu "Zagonetni dečko". Redatelj ovog veselog i otkačenog spota je Predrag Ličina koji je ove mlade junake prikazao u sasvim drugačijem izdanju.

Dok čekamo premijerno prikazivanje video spota koje je planirano za 16. studenog, organizirana je i Kokovizija, kreativno – glazbeni natječaj za sve osnovnoškolce koji će imati priliku sa svojim razredom snimiti video spot za istu pjesmu, a najbolje od njih moći ćemo pogledati u veselom videu koji će zasigurno postati viralni hit.

Do filma i video spota, uživajte u zagonetnim notama zagonetnog benda Fru Fru!

>>Nakon 50 godina "Koko i duhovi" na filmskom platnu

>>Koko ima sve knjige Ivana Kušana, ali ipak mu je najdraži film

>>"Zagonetni dječak" razigraniji je i manje napet od prvog filma

Komentara 1

Avatar dalilla.matsumotosegota.3
dalilla.matsumotosegota.3
23:10 04.11.2014.

Gledala danas Koko: Ljubav ili smrt Odličan film! Meni čak bolji od Koko i duhovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije