Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i miss piggy krenula dalje

Žabac Kermit zamijenio Miss Piggy njenom mlađom verzijom - djevojkom Denise

miss piggy
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
02.09.2015.
u 07:45

Žabac Kermit iz "The Muppets Showa" krenuo je definitivno dalje sa svojim ljubavnim životom

Žabac Kermit iz "The Muppets Showa" krenuo je definitivno dalje sa svojim ljubavnim životom. Naime, zamijenio je Miss Piggy mlađom djevojkom.

People je objavio prve fotografije njegove nove djevojke – Denise. Čini se da Kermit definitivno ima svoj "tip". Slavni prekid Kermita i Miss Piggy vrlo brzo je odjeknuo svijetom. Sada će se u showu pojaviti Denise, kao Kermitova nova ljubav. Nije ni Miss Piggy ostala sama – kao njezina nova simpatija pojavit će se slavni glumac Liam Hemsworth.

Nedavno je glumac izjavio da je našao najljepšu djevojku na svijetu – Miss Piggy. "Muppeti" s emitiranjem kreću 22. rujna na ABC-ju.

>>Prekinuli Kermit i Miss Piggy!

>>Miss Piggy: Veća sam i bolja zvijezda i od Rihanne i Beyoncé

Komentara 1

DJ
djurex
08:42 02.09.2015.

koje vi stupitizme objavljujete..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije