Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlazi nakon prekida

Žabac Kermit demantirao napise o novoj ljubavi: Samo smo bliski prijatelji

miss piggy
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
02.09.2015.
u 13:01

Kermit i Miss Piggy objavili su prekid prošlog mjeseca, nakon više od trideset zajedničkih godina...

Nakon što su se svijetom proširile informacije o novoj ljubavi žapca Kermita, on je na Twitteru odlučio demantirati glasine da je u vezi s Denise. Smeđokosa svinja nije njegova nova odabranica.

– Ne mogu vjerovati da opet ovo moram raditi. Evo službene izjave o mom ljubavnom statusu: Iako želim svoj život držati privatnim, ovo je Hollywood, stoga se ne moram zavaravati. Istina je da opet izlazim na spojeve. Ipak, nijedna od tih žena nije moja službena djevojka. Samo smo bliski prijatelji – napisao je Kermit na Twitteru. Ove vijesti i neće previše uznemiriti njegovu bivšu, Miss Piggy.

Naime, ona je bila na spoju s Liamom Hemsworthom. Sve je objavio i na Instagramu, napisavši uz fotografiju na kojoj je s Miss Piggy da je proveo večer s najljepšom djevojkom na svijetu. Kermit i Miss Piggy objavili su prekid prošlog mjeseca, nakon više od trideset zajedničkih godina. Napisali su i da će nastaviti raditi zajedno.

>>Žabac Kermit zamijenio Miss Piggy njenom mlađom verzijom - djevojkom Denise

>>Prekinuli Kermit i Miss Piggy!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije