Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Christian Grey'

Za snimanje nastavka '50 nijansi sive' nude mu čak 4,5 milijuna funti

50 nijansi sive,Berlinale
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
04.03.2015.
u 12:17

Odlučili su mu ponuditi više novca kako bi se osigurali da će se glavni glumac iz filma koji ruši sve rekorde gledanosti, pojaviti na filmskom platnu u istoj ulozi

Nakon što se počelo šuškati da će irski model i glumac 32- godišnji Jamie Dornan odustati od nastavka snimanja "50 nijansi sive"A, među filmskom ekipom zavladala je panika.

Odlučili su mu ponuditi više novaca kako bi se osigurali da će se glavni glumac iz filma koji ruši sve rekorde gledanosti, pojaviti opet na filmskom platnu u istoj ulozi.

Kao piše Daily Mail, glumac je prošlog tjedna prihvatio ponudu iako mu je njegova supruga Amelia Warner navodno zabranila da se opet pojavljuje u vrućim, seksi scenama poput onih u kojima je utjelovio ulogu bezobrazno bogatog zavodnika Christiana Greya. .

>>Tri žene uhićene nakon što su na prikazivanju kino hita napale muškarca

>>"Pedeset nijansi sive" obara sve rekorde zarade

>>Supruga mu zabranila snimanje novog nastavka hit-filma. Hoće li on na to pristati?

Komentara 2

DU
Deleted user
13:04 04.03.2015.

Kad se već nude milijuni, koliko sam shvatio - udarna igla filma je da milijarder vodi ljubav, a što se podudarilo sa snovima mnogih djevojaka i žena (da od milijardera naprave milijunera!). Znači, nije film o seksu kao takvom nego kako se seksa milijarder, da budemo sasvim precizni. Ženske publike neće manjkati ni na II nastavku jer tema je naprosto vječna, da sad ne citiram O. Wildea i to dokazujem.

DU
Deleted user
14:49 05.03.2015.

Ne vidim zbog čega takva gungula oko tog filma, jer je isti beskrajno dosadan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije