Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretan slučaj?

Za smrt Playboyjeve zečice kriv je kiropraktičar

Katie May
Foto: Instagram
1/4
20.10.2016.
u 14:03

Katie May preminula je u veljači, a nalaz autopsije pokazuje da je ozljeda vertebralne arterije prouzročila smrt

Za smrt Playboyeva zečice i kraljice Snapchata Katie May kriv je njezin kiropraktičar, javlja nydailynews.com. Katie je preminula u veljači ove godine, ali nalazi autopsije objavljeni su tek danas i prema tom nalazu kiropraktičar joj je u pokušaju da otkloni bol u vratu na koju se Katie žalila oštetio vertebralnu arteriju i to je prouzročilo prekid dotoka krvi u mozak. Zbog toga je Katie ubrzo preminula

Njezina smrt u veljači okarkaterizirana je kao nesretan slučaj, a sada, kada je poznat uzrok smrti, još se ne zna hoće li sporni kiropraktičar biti osuđen i hoće li mu biti oduzeta dozvola za rad. Katie je pomoć kiropraktičara zatražila u dva navrata jer se ozlijedila na jednom od snimanja. Bila je samohrana majka i nakon njezine smrti pokrenuta je kampanja kojom je skupljeno 36 tisuća dolara pomoći njezinoj sedmogodišnjoj kćeri Miji. 

 

 

One of my favorite photos from @shannonvision #happymonday #xoxo #mskatiemay

A photo posted by Ms_KatieMay (@ms_katiemay) on

 

Deep sea baby. I'll follow you. || 📷 @jai.photo

A photo posted by Ms_KatieMay (@ms_katiemay) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije