Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IZDRŽALA

Za naslovnicu Sports Illustrateda 12 sati su joj slikali kupaći kostima na tijelu, ali to je za manekenku bilo previše...

Hunter McGrady
Foto: PA/Pixsell
1/3
24.03.2017.
u 11:36

Šest sati je plus size manekenka provela ležeći na trbuhu dok su joj crtali kupaći kostim, a kad se probudila i vidjela rezultat poželjela je da se svaki dan budi na ovaj način

Naslovnicu Sports Illustrateda u veljači krasila je plus size manekenka Hunter McGrady i to u kupaćem kostimu koji je zapravo djelo likovnih umjetnika a ne dizajnera.

Naime, njen kupaći kostim nije bio napravljen od tkanine već je nastao oslikavanjem tijela bojama i taj proces je potrajao dugih 12 sati tijekom kojih je Hunter i zaspala.

- Šest sati sam ležala na leđima i jednostavno sam zaspala u jednom trenutku i kad sam se probudila na sebi sam imala predivan kupaći kostim! Pitala sam mogu li se svaki dan probuditi u nečem tako lijepom - rekla je 23-godišnja manekenka.

Kaže kako je dobila pregršt komplimenata za ovu naslovnicu, a posebno je vesele poruke koje je dobila od žena koje imaju građu sličnu njenoj i kojima služi kao inpiracija.

 

 

I just want to say thank you to everybody who has reached out to me, media outlets who have picked this up, and for all the kind comments--I am so overwhelmed with love. I want something like this to be a constant in the media. I want to see diversity in beauty campaigns, shoe ads, glasses ads, hair, jewelry, the list goes on.. I feel so lucky to be given this platform to connect with all of you amazing and beautiful people that I get to share these moments in which WE, collectively, are making history. Thank you a million times over. Body diversity is here to stay. I promise you this. Continue voting if you do want to see more of me in 2018 @si_swimsuit rookie class which would of course be such an honor! Link is in my bio! I love you guys so much. 💋

A post shared by Hunter McGrady (@huntermcgrady) on

 

>>Jedna od najljepših sportašica na svijetu ne srami se pokazivati svoje seksi tijelo

>>Nikad ne biste pogodili koliko ovaj supermodel ima godina

Komentara 1

TE
texas
04:18 27.03.2017.

Maca izgleda prekrasno,mijauuu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije