Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupili 93.000 kuna

Za najveći iznos prodana je 'fotka' Aleksandra Stankovića i malene Dore!

Male i velike zvijezde,kalendar
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/12
23.10.2014.
u 09:35

Održana je i aukcija fotografija koje je za humanitarni kalendar snimio fotoreporter Pixsella Vjeran Žganec-Rogulja

U hotelu Park u Čakovcu predstavljen je u srijedu na večer kalendar za 2015. godinu "Velike i male zvijezde" koji se prodaje u humanitarne svrhe, za potrebe djece sa sindromom Down. Održana je i aukcija fotografija koje je za kalendar snimio fotoreporter Pixsella Vjeran Žganec-Rogulja.

Skupljeno je čak 93.000 kuna, a za najviše je prodana fotografija Aleksandra Stankovića i djevojčice Dore, osmogodišnjakinje sa Down sindromom. Kroz program su vodili Barbara Kolar i Duško Ćurlić, koji su također pozirali za kalendar, a među uzvanicima na promociji kalendara bili su i igrači Dinama, glumac Ivica Pucar, glazbenik Nikša Bratoš...

 >>Obiteljima iz poplavljenih mjesta donirali 200 tisuća kuna i 50 tisuća dolara

>>Ćiro, Stanković i Žera pozirali s pravim zvijezdama
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije