Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadio

Kontroverzni redatelj plijeni pažnju zbog komentara o supruzi i posvojenoj kćeri

woody allen
Foto: BigPictures/PIXSELL
1/6
05.05.2016.
u 11:00

Podsjetimo, 1992. Allenova veza s Miom Farrow prekinuta je zbog njegove afere s njezinom 21 godinu mlađom kćeri, a bio je više puta optužen i za seksualna napastovanja

Kontroverzni redatelj Woody Allen u nedavnom intervjuu ponovno iznenađuje svojim komentarom o braku sa suprugom Soon-Yi Previn, koja je na jedan način i njegova posvojena kći.

Podsjetimo, 1992. Allenova veza s Miom Farrow prekinuta je zbog njegove afere s njezinom 21 godina mlađom kćeri. Previn i Allen vjenčali su se 1997., a prije dvije godine njegova posvojena kći Dylan Farrow optužila ga je za seksualno napastovanje u djetinjstvu.

Novinari su ga upitali na koji način mu je Soon-Yi promijenila život. A on je ubrzo objašnjenje preokrenuo u svoju korist, piše Huffington Post.

– Jedno od najvećih životnih iskustava bila mi je supruga. Imala je teško odrastanje kao siroče na ulicama, gladovala je kao 6-godišnjakinja, a ubrzo je završila u sirotištu.

Uspio sam učiniti njezin život boljim, pružio sam joj brojne prilike, a ona ih je iskoristila. Završila je fakultet, ima puno prijatelja i vrlo je sofisticirana. Posjetila je sve glavne europske gradove i postala drukčija osoba. Ono što sam pridonio njezinu životu pruža mi veće zadovoljstvo nego li ijedan moj film – smatra Allen.

Pa čini se da je Woody zaboravio da je Soon-Yi zapravo posvojila i pomogla glumica Mia Farrow s tadašnjim suprugom Andreom Previom. Novinar je inzistirao na drukčijem odgovoru, na što je on u konačnici rekao kako ne vjeruje da ga je promijenila, tvrdeći da je on ista osoba kao i s 20 godina.

>> W. Allen: Optužbe o seksualnom zlostavljanju neistinite su i sramotne

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
12:47 05.05.2016.

naravno da se nije promjenio, pedofil bio pedofil ostao...

DU
Deleted user
12:48 05.05.2016.

bolesno

ME
megaton
16:54 05.05.2016.

kad bilo tko napravi ono sta je taj lik napravio bio bi u zatvoru al buduci da je židov sve se moze pa tako i spavati s posvojenom kćeri iako maloljetna nije bilo razloga za osudu ,kako jadno gadi mi mi se taj židovski naćin razmisljanja samo oni smiju sve raditi i isusa su prodali a sad su kao najveci vjernici gadovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije