Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remake kultnog serijala

Snima se "Winnetou": U Hrvatskoj smješten raskošan filmski set

winnetou
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/23
03.09.2015.
u 11:47

Remake kultnih filmova o indijanskom poglavici iz plemena Apača i njegovu prijatelju Old Shatterhandu doveo je u Hrvatsku raskošni filmski set na kojem rade tisuće statista

Komentara 1

Avatar @promatrač
@promatrač
15:02 03.09.2015.

Tema prvog nastavka je da je Vinjetu otvorio buregdžinicu i slastičarnicu uz pomoć Hypo Adria banke uz povoljne kamate od samo 38 % dnevno. Posao cvijeta, lijepo se živi, krzna i vatrene vodice koliko hoćeš, sve super dok jednog danaana jedna grupa bradonja kauboja iz Benkovca koja je jela i pila do iznemoglosti nije htjela platiti račun. Tu dolazi odmah do prve svađe i obračuna, prvih skalpova ... itd Više će te znati kad se sve snimi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije