Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Selfie za pet plus!

Vrući foto trend: Dame poludjele za ljetnim POV-selfijima

Bar Rafaeli
Foto: Instagram
1/6
24.07.2014.
u 15:15

Pravila za njegovo slikanje su da se ne vidi glava, slika se u ležećem položaju, a u prvom planu je seksi, preplanuli torzo u bikiniju.

Ako ste mislili da poznati, dok leže na plaži upijajući zrake sunca, samo ljenčare, prevarili ste se.

I kad se čini da se potpuno bezbrižno odmaraju, poznate dame rade na samopromociji, a novi najpopularniji način za to je fotografski trend poznat kao POV selfie. Otkako su selfiji, odnosno autoportreti, snimljeni pametnim telefonom ili web-kamerom, unatrag godinu dana postali modni krik i preplavili društvene mreže, stekli su toliku popularnost da je riječ 'selfie' uvrštena u Oxfordski rječnik.

Nije dugo trebalo da se taj fenomen počne granati pa su tako nastale podvrste selfija različitih dijelova tijela kojima pripada i aktualni atraktivni tzv. POV-selfie, što je kratica od ''point of view'' ili, u slobodnom prijevodu, 'kut gledanja na vlastito tijelo'.

Pravila su za njegovo slikanje da se ne vidi glava, slika se u ležećem položaju, a u prvom planu je seksi, preplanuli torzo u bikiniju.

U galeriji pogledajte tko se sve slikao iz ovog zanimljivog kuta.

>>Opa! Ana Ivanović u seksi modnom izdanju kakvo dosad nismo vidjeli

>>Da se dodjeljuje nagrada za najbolje tijelo u bikiniju, njoj bismo je rado predali

Komentara 6

Avatar vatrogasac
vatrogasac
16:04 24.07.2014.

"POV-selfiji" bože dokle seže novinarska glupost??

BH
bijela_hrvatska
16:21 24.07.2014.

kaj nisu baš dobri ovi "POO-selfies"... ;)

DU
dugi
20:53 25.07.2014.

Hm...ako sam dobro razumio (nazalost govorim samo hrvatski) selfi znaci da slikas samog (samu) sebe, zar ne? Neke od ovih dama vjerojatno imaju I trecu ruku kako bi se same slikale u ovim pozama. A to je veca vijest nego samo slikanje. Barem ja mislim da je to velika vijest kad netko ima 3 ruke:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije