Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresena voditeljica

Vlatka Pokos: Mamac sam za bolesnike, ne mogu voditi normalan život u Hrvatskoj

Vlatka Pokos
Foto: Screenshot
1/7
30.08.2016.
u 14:30

"Ako odem, možda ćete primijetiti da me nema, a možda i nećete", zaključuje 46-godišnjakinja

Voditeljica Vlatka Pokos (46) ljeto je provela odmarajući na Hvaru, Visu i u Splitu. U intervjuu za INMagazin negirala je svoju vezu s Kanađaninom Ivicom Biljanom.

"To što se piše i izmišlja toliko je maloumno... Zašto sam neprestano u poziciji da se branim zbog nečega što je netko izmislio?" rekla je Pokos.

Nadodala je da njezin ljubavni život ne postoji, a da svoje planove medijima više ne namjerava otkrivati.

"To zadiranje u moj privatni život koji praktički nemam ili sam mamac za bolesnike, to je realna slika. Ne očekujem da  ću u Hrvatskoj ikada više imati normalan život", priznaje potresena voditeljica, koja se često nalazila na udaru medija koji su nagađali oko njezina privatnog života.

Na upit planira li uistinu napustiti Hrvatsku, rekla je da javnosti takve informacije neće dati. "Ako odem, možda ćete primijetiti da me nema, a možda i nećete", zaključuje 46-godišnjakinja. 

>> Najviše pažnje na reviji je privukla voditeljica Vlatka Pokos

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
15:13 30.08.2016.

Hm, curica je hodala sa starkeljama zbog novaca i lagodnog života. Druge su se žene mučile da bi se školovale i realizirale kao osobe. Znam da si tužna ženo, ali naguravanje svojeg biciklića po Tkalči, da bi te netko primjetio i odveo na jahtu, stvarno je demode. Pola stoljeća je na grbači i nitko te više ne želi. Ima u toj ženici ljubavi i zanesenosti, ali je sa đavolima tikve sadila i sada joj se o glavu obijaju. Traume su ostale, ali, treba se sjećati lijepih dana, ili onoga što se u ovom svijetu potrošaća smatra uspjehom. Na plavom nebu iznad Zagreba. I to bi bilo to.

LI
liliZG
15:46 30.08.2016.

Sirota, stalno je htjela biti situirana i vidi kak joj se to obijalo u glavu, svaki put je od najgorih izabrala najgoreg i opet na dno... i onda recite da se udaja za bogataša bez ljubavi isplati, ...krvav posao je to krvav, ..nikakav novac ti to ne može platiti, nikakav, ..svaka takva mlada žena misli da će joj novac moći zamjeniti ljubav a na kraju vide da su to ipak sve sadisti i svaki takav novac je preteško zarađen ..(

DU
Deleted user
16:28 30.08.2016.

Prestarila za sponzorušu, suprugu, majku....za sve! I sad kuka, a sve odluke je donosla sama i mislila da je najpametnja. Dušo, nisi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije